Scandal în interiorul PSD: Firea îl acuză pe Tudose că e acoperit al serviciilor

Publicat: 02 12. 2017, 13:00

Ruptură de la vârful PSD dintre tabără premierului Mihai Tudose și cea a președintelui partidului Liviu Dragnea este tot mai evidentă. După imaginile de la parada militară de Ziua Națională în care Mihai Tudose a stat în tribuna oficială alături de Klaus Iohannis, în timp ce Liviu Dragnea era cu Tăriceanu în sediul partidului, vin informații despre o ședință tensionată care a avut loc în partid în noaptea de 30 noiembrie.

Jurnaliștii de la DCNews au intrat în posesia unor stenograme ale ședinței care arată un scandal intern între Mihai Tudose și Gabriela Firea. În contextul criticilor aduse de premier privind organizarea Târgului de Crăciun în Piața Victoriei, primarul general i-a reproșat că e de partea opozanților din stradă ai PSD și chiar că e un acoperit al serviciilor.

”Am tăcut jumătate de an. Jumătate de an în care ați consumat timp și energie pentru a mă bloca, pentru a stopa toate proiectele comune Guvern-Primăria Capitalei. V-ați încălcat propriile promisiuni că veți sprijini proiectele Capitalei României. Noi nu vă cerem bani. Vă solicităm parteneriate legitime. Dl. Iohannis e în campanie electorală pentru prezidențiale, dv. sunteți în campanie electorală pentru preluarea PSD. Nu negați, este inutil, o știu și o simt tot mai mulți colegi. Dumneavoastră sunteți de la Brăila și nu de la Craiova, dvs. nu știți ce este statul paralel”, ar fi afirmat Gabriela Firea.

La aceste reproșuri, Mihai Tudose ar fi încercat să detensioneze atmosfera cu o glumă pe seama unirii, dar a primit în schimb o replică tăioasă.

”Nu putem fi uniți cu cei care au ordin pe unitate, suntem civili. Și nu ne amuză cumpenele prin care trece echipa noastră”, ar fi spus primarul general.