Scandal în interiorul PNL: ”Am constatat că în teritoriu deciziile partidului nu sunt respectate”

Publicat: 10 05. 2016, 15:18

Scandal în PNL. Şefa organizaţiei de femei a partidului atrage atenţia liderilor partidului că rezoluţiile adoptate de liberali nu sunt respectate. Iar printre aceste rezoluţii se află chiar şi celebrele 10 criterii de integritate adoptate cu atâta vâlvă de liberali.

Lucia Varga, preşedinta organizaţiei de femei a PNL atrage atenţia liderilor partidului că nu se implică în viaţa din teritoriu, iar în filiale este haos. Nicio măsură cerută de la centru nu se respectă, iar din păcate, spune Varga, cei de la centru nu par interesaţi de ceea ce se întâmplă în ţară.

Rezoluţia celor zece criterii de integritate ,criterii pe care trebuie să le respecte cei care doresc să candideze la alegerile din 2016, Rezoluţia care prevede ca o treime din numărul candidaţilor propuşi la alegerile locale să fie oameni noi, persoane care nu au ocupat funcţii administrative sau politice de prim plan şi Rezolutia privind "Agenda femeilor din România" prin care PNL încurajează și susține ca pe listele sale pentru alegerile locale din iunie 2016, cota de minim 30% femei să fie respectată, au vrut să aducă partidul pe direcţia în care PNL să fie un exmplu pentru toată clasa politică. Iată că aceste decizii, asumate public şi comunicate tuturor ca aparţinând exclusiv PNL, sunt ignorate sau aplicate strict formal”, arată Lucia Varga într-o scrisoare adresată liderilor partidului.

Situaţia este atât de gravă încât dacă liderii partidului vor continua să nu se implice PNL va ajunge să aibă soarta PNŢCD-ului, conchide preşedinta organizaţiei de femei.