Gavrilescu îi transmite lui Tăriceanu, pe Facebook, că face ‘ZGOMOT DE FOND’. Ministrul cere convocarea Congresului ALDE: ‘Să se audă și la București’

Publicat: 12 09. 2019, 11:45

Călin Popescu Tăriceanu a fost trădat de aproape toți membri importanți ai ALDE, care au ales să rămână alături de PSD.

După Ramona Mănescu și Teodor Meleșcanu, și Grațiela Gavrilescu îi transmite lui Tăiceanu că se află “într-un moment dificil” și cere convocarea Congresului ALDE în perioada imediat următoare finalizării alegerilor prezidenţiale.

IMAGINI BOMBĂ CU O VEDETĂ DIN ROMÂNIA! BĂRBAȚII AU RĂMAS ȘOCAȚII CÂND AU VĂZUT-O GOALĂ

Gavrilescu a acceptat deja propunerea PSD de a rămâne la Ministerul Mediului, după ce a demisionat inițial din funcția de ministru, imediat după ce ALDE a rupta alianța cu PSD.

„Este un moment crucial pentru ALDE! Nu avem voie să mai facem greşeli personale! Şi, ca să nu greşim, trebuie să ne consultăm cu membrii şi aleşii noştri, cu simpatizanţii, pentru că de la ei a venit forţa ALDE! Lor trebuie să le cerem părerea! Lor trebuie să le dăm socoteală! Datorită lor ALDE a crescut, incredibil de repede, şi a ajuns partid parlamentar şi la guvernare. Şi NU din cauza lor, la europarlamentare, ALDE a obţinut doar 4%! În consecinţă, am procedat, ca întotdeauna: am discutat aceste probleme în organizaţia mea şi voi ţine cont de tot ceea ce mi s-a spus. Sper ca vocea colegilor mei să se facă auzită şi la Bucureşti şi să acopere zgomotul de fond, generat de neprietenii ALDE, partid pentru care noi muncim atât de mult!” a scris Graţiela Gavrilescu pe Facebook.

INCENDIAR! N-O SĂ ÎȚI VINĂ SĂ CREZI CUM ARĂTA MIHAELA RĂDULESCU CÂND ERA GRASĂ! FANII ȘI-AU FĂCUT CRUCE (GALERIE FOTO)

Amintim că Meleșcanu i-a luat locul șefului său de partid la șefia Senatului, iar Ramona Mănescu a rămas la Ministerul de Externe.

De asemenea, Ion Cupa și Ștefan Băișanu, ambii de la ALDE, sunt popuși în Guvern, la Educație și Interne. (Detalii AICI)