Sanda Nicola, fosta vedetă media, s-a alăturat Mișcării care-l susține pe Mircea Geoană pentru Președinție

Sanda Nicola, fosta vedetă media, s-a alăturat Mișcării care-l susține pe Mircea Geoană pentru Președinție
Sursa foto: Sanda Nicola / Facebook

Fosta jurnalistă Sanda Nicola s-a alăturat Mișcării „România Renaște!”, precizează un comunicat de presă al ONG-ului care susține public candidatura independentă la Președinție a lui Mircea Geoană.

Sanda Nicola este în prezent asistent universitar, cercetător și doctor în Științe la Universitatea din Liège, Belgia, și publică regulat în reviste științifice internaționale articole despre reziliența teritorială și tranziția la economia verde în zone postindustriale din Europa, evidențiind legătura dintre dificultățile de reconversie ale acestor regiuni și depopularea lor.

„Personalitate cunoscută în media românească, unde a activat peste 20 de ani ca jurnalist de televiziune și radio, Sanda Nicola este și autoarea volumului autobiografic „Carte de identitate”, apărut la editura Storia Books în 2018”, arată comunicatul MRR.

Sanda Nicola precizează că s-a alăturat Mișcării „România Renaște!” pentru că „îmi doresc să contribui cu experiența mea la un nou proiect de țară, atât de necesar României în acest context istoric complicat.”

„Neîncrederea oamenilor într-un viitor mai bun vine din faptul că suntem într-o tranziție continuă, dar fără un orizont clar și un plan pentru a ajunge la destinație. Vreau să ajut la refacerea unei noi identități a comunității noastre de limbă și credință din țară, și de peste granițe”

Despre Mircea Geoană, fosta jurnalistă precizează că „este de departe cel mai pregătit candidat la aceste alegeri prezidențiale.”

„Este singurul preocupat de racordarea României la marile teme de dezbatere ale momentului în spațiul internațional. În vremuri incerte și într-o competiție globală foarte acerbă pentru resurse și pentru forță de muncă, eu am toată încrederea că Mircea Geoană ne poate reprezenta cel mai bine interesele, la orice nivel”, subliniază Sanda Nicola.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`