S-A AFLAT CINE VA FI NOUL PREMIER !!! BOMBA ANULUI !!! UN INDICIU: E DE LA UDMR !!! (FOTO)

Publicat: 14 06. 2017, 07:55

UPDATE:Președintele UDMR Kelemen Hunor a reacționat în urma afirmațiilor făcute de Eugen Tomac, negând vehement aceste informații.

"L-ați întrebat pe Tomac ce a fumat, a tras ceva pe nas, e grav când vorbește proștii că se negociează așa ceva", a replicat acid Kelemen Hunor.

Citește și:Un consilier PSD, SCANDAL MONSTRU într-o secție de poliție: S-A DEZBRĂCAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ ÎNJURE (FOTO)

Liderul UDMR spune că deocamdată nu se pune problema ca formațiunea pe care o conduce să ajungă la guvernare.

"Nu am primit nicio invitație. Până când coaliția are majoritate nu putem discuta. Nu e treaba noastră să discutăm astfel de chestiuni", a precizat Kelemen Hunor.

Citește și:"S-AR PUTEA SĂ O PĂȚEȘTI!" Ministrul Agriculturii, de râsul lumii: Ai grijă! Dacă nu se potrivește, e bai! (VIDEO)

Scandalul din interiorul PSD privind guvernul aprinde imaginația tuturor. Președintele executiv al PMP, Eugen Tomac, susține că are unele informații care spun că Liviu Dragnea va oferi funcția de premier celor de la UDMR.

"Mi s-a părut un lucru extrem de grav și sper să nu se confirme, dar dacă se confirmă depășește imaginarul în politică. Discutând acum cu colegii din Parlament, inclusiv cu parte din PSD am primit această informație în urmă cu puțin timp. Dacă domnul Dragnea nu mai are încredere în proprii colegi, nu cred că este o soluție să vină cu o propunere de premier de la UDMR. Ar fi foarte bine, dacă nu mai are încredere în proprii colegi, să se retragă din funcția de președinte al PSD", a declarat Eugen Tomac, conformstiripesurse.ro.