Rovana Plumb: Gabriel Oprea a asigurat PSD că susține în continuare Guvernul. Victor Ponta revine în țară când vor decide medicii (VIDEO)

Rovana Plumb: Gabriel Oprea a asigurat PSD că susține în continuare Guvernul. Victor Ponta revine în țară când vor decide medicii (VIDEO)
Foto: B1 TV

Președintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat luni, la finalul ședinței Biroului Permanent al PSD că la reuniune a luat parte și liderul UNPR, Gabriel Oprea, care a dat asigurări că Executivul este sprijinit de coaliția de la guvernare. 

”Alături de noi azi a fost și președintele UNPR, premierul interimar, domnul general Gabriel  Oprea, transmițând un mesaj concret că din punct de vedere al acțiunii politice, coaliția la guvernare susține Guvernul Ponta”, a spus Rovana Plumb.

Liderul PSD a precizat că la nivelul guvernului au fost luate în ultimele săptămâni măsuri foarte importante pentru cetățeni.

”În ultimele săptămâni am luat măsuri extrem de importante pentru cetățeni. În primul rând, situația economică este una stabilă. România are de trei ori creștere economică. Toate măsurile sunt sustenabile. Încep românii să simtă reducerea cotei de TVA la alimente, de asemenea reducerea prețului la medicamente. Așteptăm promulgarea Codului fiscal și de procedură fiscală pentru a le implementa. Vom continua să lucrăm la nivelul Guvernului ca să luăm măsuri bune”, a mai spus Rovana Plumb.

”Una dintre priorități este legea salarizării sectorului bugetar. Vom începe consultări cu partenerii noștri sociali. Salarizarea  la nivelul celor trei puteri în stat, executivă, legislativă și judecătorească trebuie sa fie la același nivel. Noua viziune pe care o avem în ceea ce privește salarizarea este de a avea o echitate în sistemul bugetar în ceea ce privește motivarea personalului. Viziunea cu care venim poate fi considerată un factor de combatere a corupției” a mai declarat Rovana Plumb.

Referitor la revenirea în țară a premierului Victor Ponta, președintele interimar al PSD, a precizat că acesta se va întoarce în România atunci când vor decide medicii.

”În momentul în care medicii vor decide, va reveni în țară. Îl așteptăm și îi urăm sănătate. Cu cât va reveni mai repede, cu atât mai bine”, a mai declarat Rovana Plumb.

Rovana Plumb: Coaliția la guvernare susține guvernul Ponta

Urmăriți B1TV.ro și pe
`