Rovana Plumb, despre atacul lui Zgonea la conducerea PSD: Este vorba de presiunea pe care o face opoziția de a părăsi guvernarea (VIDEO)

Publicat: 16 07. 2015, 19:25
Foto: B1 TV

Rovana Plumb, șef interimar al PSD, a declarat, joi, cu privire la atacul lui Valeriu Zgonea la conducerea PSD, că sunt presiuni în partid, dar că acestea sunt făcute de opoziție.

„Desigur că asupra PSD-ul au existat presiuni și nu cred că nu trebuie să spunem aceste lucruri. Este vorba de presiunea pe care o face opoziția de a părăsi guvernarea, dar acest lucru nu se va întâmpla. Guvernul va merge mai departe, cu Victor Ponta ca premier”, a spus Rovana Plumb.

Legat de organizarea unui Congres, Rovana Plumb a spus că „data (unui Congres) va fi stabilită de Comitetul Executiv”.

„Trebuie să avem grijă să nu ne creăm mai multe crize decât este cazul și să găsim soluții să mergem mai departe”, a mai precizat aceasta.

Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor, a atacat, joi, actuala conducere a Partidului Social Democrat. (Detalii AICI)

„Suntem într-o situație de criză…cu liderul inculpat și cu vicepreședintele condamnat pentru corupție”
, a spus Zgonea.

Zgonea susţine că cel mai bine pentru PSD în aceste moment este organizarea unui Congres cât mai repede posibil pentru alegerea unui nou preşedinte.

Rovana Plumb, despre atacul lui Zgonea la conducerea PSD