Romașcanu, despre întâlnirea lui Tudose cu Hrebenciuc: „Parcă s-a întâlnit cu Carlos Șacalul, așa ne mirăm”

Romașcanu, despre întâlnirea lui Tudose cu Hrebenciuc: „Parcă s-a întâlnit cu Carlos Șacalul, așa ne mirăm”
În imagine: Lucian Romașcanu (PSD), Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, a luat în derâdere informațiile potrivit cărora Mihai Tudose, șeful Consiliului Național al PSD, și Viorel Hrebenciuc, fosta eminență cenușie a partidului, s-a întâlnit la finalul luni august, la un restaurant de lângă sediul formațiunii.

Imagini de la întâlnire au fost publicate de G4Media în contextul în care, recent, Gigi Becali a dezvăluit că Viorel Hrebenciuc i-a cerut acum o lună și jumătate sprijin pentru a-l duce pe George Simion, liderul AUR, în turul al doilea al prezidențialelor – un scenariu care l-ar avantaja pe Marcel Ciolacu, liderul PSD și candidatul partidului.

Romașcanu, despre întâlnirea dintre Tudose și Hrebenciuc

Lucian Romașcanu a declarat, la Digi24, că „parcă s-a întâlnit cu Carlos Șacalul, așa ne mirăm. E pur și simplu o coincidență, Hrebenciuc nu are nici o calitate oficială sau neoficială în PSD”.

Totodată, el a respins acuzațiile PNL-iștilor conform cărora PSD vrea să transfere către AUR mai multe voturi, astfel încât să-l împingă pe Simion în finala prezidențială cu Ciolacu.

„Dl Hrebenciuc mai fumează trabuce în centru la o cârciumă. M-am văzut de 2-3 ori cu el când am intrat să cumpăr ceva de acolo, înseamnă ceva? E irelevant. Sunt oameni care se întâlnesc în oraș. Dl Hrebenciuc nu are nici o calitate oficială sau neoficială în PSD. Cu dl Tudose a fost coleg, dar nu influențează cu nimic.

Dl Hrebenciuc nu are nimic cu PSD. Să-i spui lui Becali să-l susțină pe Simion e normal, e candidat AUR, e ca și cum mi-ați spune mie să îl susțin pe Ciolacu. Transfer de voturi de la PSD la altcineva nu se poate face. Specialiști sunt colegii de la PNL, care au dus-o pe Elena Băsescu în Parlamentul European”, a mai afirmat Lucian Romașcanu, potrivit G4Media.

Tudose: Nu știam există o listă de oameni cu care am voie să mă întâlnesc și alții cu care nu am voie

La rândul său, Mihai Tudose a declarat că a avut cu Hrebenciuc „o discuție privată, nu am discutat politică și despre partid”.

„A fost o întâlnire privată. A fost o întâlnire între doi oameni care au lucrat împreună multă vreme. Nu știam există o listă de oameni cu care am voie să mă întâlnesc și alții cu care nu am voie”, a mai spus Tudose.

Viorel Hrebenciuc nu a dorit să comenteze informațiile.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:11 - Accident cu patru mașini pe cel mai aglomerat bulevard din București: Circulația rutieră se desfășoară pe o singură bandă
22:03 - O firmă din China scoate la vânzare bilete pentru o expediție în spațiu. Care este prețul pe care trebuie să îl plătească o persoană
22:02 - România face teste pentru producția proprie de stridii în Marea Neagră. Experimentul este desfășurat cu un specialist din Italia
21:59 - Ludovic Orban, despre AUR: „Ăla nu este partid, ăla este, practic, o încropeală politică în care nu contează decât un singur om, care este antidemocrație, iar acel om n-are niciun istoric, n-a făcut nimic la viața lui” (VIDEO)
21:48 - Ludovic Orban, după ce liderul PNL i-a cerut lui Lasconi să se retragă: “Ciucă trebuie să țină ciocu’ mic. Și eu îi spun nea Ciucă, retrage-te pentru că te chinui degeaba. Distrugi și mai tare imaginea liberalismului” (VIDEO)
21:36 - Elon Musk pregătește mașini electrice mai ieftine pentru anul viitor
21:34 - Orban: Nu vi se pare ciudat că în afară de Ciolacu sunt atâția iepuri printre candidați? Geoană, fost PSD-ist, Cristi Diaconescu, fost PSD-ist, Ana Birchall, fostă PSD-istă, Ciucă, cel mai mare iepure, și iepurele adevărat – Simion (VIDEO)
21:31 - Expunerea la lumină, pe timp de noapte, poate avea efecte grave asupra organismului. Ce boli putem dezvolta din cauza poluării luminoase
21:16 - Care e suma uriașă pe care ar fi plătit-o Laura Crișan pentru asasinarea tatălui său
21:16 - Putin îl laudă pe Trump pentru afirmaţiile sale „sincere” despre dorinţa de a pune capăt „conflictului” din Ucraina