Roberta Anastase: Crin Antonescu este laș, mincinos și chiulangiu. Un astfel de om nu merită să fie președinte

Publicat: 07 03. 2012, 16:47
Foto: B1 TV

Președintele Camerei Deputaților, Roberta Anastase, a declarat, miercuri, că persoanele care au cerut de la balcoane, în timpul discursului președintelui Traian Băsescu din Parlament, demisia șefului statului au fost aduse acolo de către PNL.

Aceasta l-a caracterizat pe Crin Antonescu drept o persoană lașă și mincinoasă, care nu are dreptul de deveni președintele României.

Anastase a prezentat o dovadă care arată că PNL a făcut o solicitare pentru a aduce oameni în Parlament care să asiste la discursul lui Traian Băsescu.

Înțeleg că domnul Antonescu a spus că nu verifică dumnealui intrarea oamenilor în Parlament. Domnul Antonescu minte, nu e prima oară când face asta, ne-am obișnuit cu toții. Grupul parlamentar PNL a făcut solicitarea pentru a-și aduce zece oameni în Parlament pentru a participa la lucrările în Plen. Acest lucru demonstrează că Antonescu minte cu nerușinare și că este laș. Această solicitare probează faptul că în spatele demersului de astăzi din Parlament se află grupul parlamentar PNL„, a explicat Anastase.

Pe deasupra, președintele Camerei Deputaților a atras atenția și asupra lipsei de prezență a lui Antonescu din Parlament, concluzionând că un astfel de om nu merită să ocupe cea mai înaltă funcție din stat.

Se ascunde în spatele unor oameni și îi împinge de la spate să vină în Parlament și să aibă un comportament mai degrabă tipic stadioanelor decât unei instituții democratice cum este Parlamentul. Un astfel de om aspiră la cea mai înaltă funcție din stat, nu poate un astfel de om să fie președinte. Chiulește constant de la lucrările Parlamentului”, a încheiat Robert Anastase.

Discursul preşedintelui Traian Băsescu în Parlament, miercuri, a fost întrerupt câteva minute de scandări ale unor persoane aflate în balcoanele plenului. Grupul format din 5-6 persoane a strigat „Demisia!” şi a aruncat hârtii pe care scria „Traian Băsescu, întâiul şi ultimul”.

Roberta Anastase: Crin Antonescu este un laș și un mincinos

http://static.mediadirect.ro/player-preload/swf/preloader/preloader.swf

Embed: " />