Robert Sighiartău: PSD vrea toată puterea. Cel mai grav pentru această țară este ca Partidul Social Democrat să câștige Președinția României (VIDEO)

Publicat: 02 10. 2024, 20:54
Deputatul PNL Robert Sighiartău. Sursa foto: Robert Sighiartău / Facebook

Deputatul Robert Sighiartău, vicepreședinte PNL, a vorbit în cadrul Știrilor B1 TV, prezentate de Irina Petraru, despre alegerile prezidențiale. Sighiartău a subliniat faptul că cel mai grav pentru această țară ar fi ca PSD să câștige Președinția României.

„Partidul Social Democrat vrea toată puterea, asta o știm cu toții”

Vicepreședintele PNL a fost întrebat și dacă Mircea Geoană e vinovat pentru neînțelegerile din Ciucă și Ciolacu.

“Nu cred, este o interpretare greșită și vă spune un om politic care a votat împotriva alianței cu PSD și care a fost critic la adresa guvernării PSD-PNL, și mai ales a guvernării Ciolacu. De ce? Pentru că PSD-ul este un partid care, în primul rând, nu își respectă partenerii și a dovedit asta de-a lungul timpului, în acești 30 de ani de zile. Asta s-a întâmplat inclusiv între Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă. Domnul președinte Ciucă a învățat, pentru că asta, până la urmă, înseamnă onoarea de militari, să-ți respecți partenerii, chiar dacă la nivel de percepție, la un moment dat, a avut de pierdut.

Însă, în momentul în care partenerul îți face lucruri pe care le-a făcut și nu vorbim numai de povestea asta legată de candidatura lui Iohannis sau de multe alte lucruri, vorbim de comisar European, în care Partidul Social Democrat nu ne-a consultat deloc, și-a luat comisarul cu cei mai puțini bani, să spun așa, alocați de la bugetul Comisiei Europene, un comisariat care nu are niciun fel de forță politică și multe alte lucruri, care s-au întâmplat de-a lungul timpului. Partidul Social Democrat vrea toată puterea, asta o știm cu toții. Cel mai grav pentru această țară este ca Partidul Social Democrat să câștige Președinția României. Asta ar însemna că au putere, numesc șefii de Parchete, numesc șefii de servicii și ar fi un pericol pentru democrația din România și vă spun foarte sincer”.