Robert Sighiartău: PSD-ul, de fapt, pregătește creșterea impozitelor prin impunerea unui impozit progresiv (VIDEO)

Robert Sighiartău: PSD-ul, de fapt, pregătește creșterea impozitelor prin impunerea unui impozit progresiv (VIDEO)
Foto: Facebook @ Robert Sighiartău

Deputatul PNL, Robert Sighiartău, a precizat în emisiunea Bună, România!, moderată de Răzvan Zamfir și Radu Buzăianu, pe B1 TV, că PSD-ul pregătește creșterea impozitelor prin impunerea unui impozit progresiv.

„PSD-ul, de fapt, pe asta se bazează electoral, pe oamenii dependenți de stat”

Sighiartău a fost întrebat dacă instituții precum AMPIP, ARICE și CNIR sunt inventate prin PNRR, dacă sunt niște obligații.

“Problema de fond e următoarea: PSD-ul a pus biruri pe spatele celor care muncesc, anul trecut, și au spus foarte clar că vor să restructureze statul. A trecut un an și nu s-a întâmplat nimic. Acum, iar se discută de restructurări. Ei nu vor să facă restructurări.

PSD-ul, de fapt, pe asta se bazează electoral, pe oamenii dependenți de stat, oamenii care lucrează sunt infiltrați în companiile acelea, care sunt găuri negre și care nu performează. Și atunci e clar că Partidul Național Liberal trebuie să fie foarte ferm pentru că, deși a trecut un an, nu s-a întâmplat nimic, deficitul a crescut, arată foarte rău bugetul, sigur că e campanie electorală și nu se întâmplă nimic și n-o să fie nicio taxă impusă, dar PSD-ul, de fapt, pregătește creșterea impozitelor prin impunerea unui impozit progresiv, iar asta este bătălia, de fapt, un socialist pe care noi l-am văzut și pe vremea lui Tudose, și a lui Dragnea, și care este menținut de PSD pentru că asta e, de fapt, puterea lor politică”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`