Robert Sighiartău (PNL): „Trebuie luate măsuri de restructurare a numărului de bugetari”

Publicat: 03 10. 2024, 14:21
Deputatul PNL Robert Sighiartău. Sursa foto: Robert Sighiartău / Facebook

Deputatul PNL Robert Sighiartău a declarat în emisiunea News Pass că creșterea sau nu a taxelor de anul viitor va depinde de cine va fi la guvernare. Potrivit acestuia, PNL susține o reducere drastică a numărului de bugetari:

“Depinde foarte mult cine va guverna România. Noi, PNL ne-am angajat că de la anul vom reduce drastic cheltuielile statului. Din păcate Ciolacu când a fost vorba de tăieri și s-a angajat în fața oamenilor de afaceri de restructurări nu a făcut-o.

De la anul este obligatoriu. Suntem într-o perioadă complicată, mai ales la anul. Trebuie luate măsuri de restructurare a numărului de bugetari. Trebuie să terminăm o dată cu aceste companii care sunt găuri negre pentru România și nu sunt de interes strategic. Trebuie închisă povestea asta cu acest sac fără fund”.

Rober Sighiartă a acuzat PSD că se opune măsurilor de reformă a statului:

“Sunt multe lucruri care trebuie făcute. Pentru asta avem nevoie de un premier reformist. Mie mi-ar plăcea să îl văd pe Bolojan premier, oameni ca el care au făcut ordine, acolo la el la Bihor, și mulți alți colegi care au pus rețeta asta în practică și care au schimbat la nivel economic în primul rând localitățile lor, județele lor. PSD de fiecare dată când intră la guvernare se opune reformelor și îi ajută pe cei care nu muncesc. Electoratul lor este vizat mereu cu măsuri, cu populism cu alte lucruri, ținând țara într-o stagnare continuă”.