Robert Sighiartău: Declarațiile lui Marcel Ciolacu mi se par maxim de primar de comună. Sorin Grindeanu și Mihai Tudose îi vor cere demisia de la conducerea PSD după alegerile prezidențiale (VIDEO)

Robert Sighiartău: Declarațiile lui Marcel Ciolacu mi se par maxim de primar de comună. Sorin Grindeanu și Mihai Tudose îi vor cere demisia de la conducerea PSD după alegerile prezidențiale (VIDEO)
Deputatul PNL Robert Sighiartău. Sursa foto: Robert Sighiartău / Facebook

Deputatul Robert Sighiartău, vicepreședinte PNL, l-a criticat pe liderul PSD, vineri, la Știrile B1 TV prezentate de Gabriela Mihai, și a spus că afirmațiile lui Marcel Ciolacu i „se par niște declarații pe care le poate avea maxim un primar de comună”.

Robert Sighiartău (PNL), pe B1 TV, despre Marcel Ciolacu (PSD): Nu poți să ai un asemenea președinte de țară

„Am ascultat declarațiile lui Marcel Ciolacu și mi se par niște declarații pe care le poate avea maxim un primar de comună. Nu poți să ai un asemenea președinte de țară, care se răstește la presă, la oameni și care manipulează și minte, pentru că Marcel Ciolacu minte și este necredibil să spui că tu nu ai mai vorbit cu Hrebenciuc de trei ani de zile, să spui că n-au fost întâlniri. Ieri au apărut primele poze (…) cu întâlnirile lui Hrebenciuc. Hrebenciuc este șeful de campanie din umbră al lui Marcel Ciolacu”, a declarat liberalul.

„Dumneavoastră (i se adresa lui Florin Spătaru de la PSD, prezent și el în emisiune – n.r.) v-ați organizat așa și la alegerile locale, ajutând UDMR, și vă organizați mai departe tot așa pentru a ajuta AUR. Este scenariul posibil, nu este posibil, este singurul scenariu pentru care lucrează PSD în acest moment, pentru că Marcel Ciolacu știe foarte clar că în turul 2 este spulberat de contracandidatul de la Partidul Național Liberal. Deci asta este tactica lui, strategia lui”, a continuat Robert Sighiartău.

Robert Sighiartău: Sorin Grindeanu și Mihai Tudose îi vor cere demisia de la conducerea PSD

„Mai mult decât atât, el clamează doar că vrea guvernare cu PNL, dar nu mai știu cu cine o face, pentru că PNL nu mai face guvernare cu PSD, ca lucrurile să fie foarte clare, iar domnul Ciolacu deja a intrat într-o tensiune că după alegerile prezidențiale dânsul va fi schimbat și de la conducerea Partidului Social Democrat și, atenție, Sorin Grindeanu îi va cere demisia, cu Tudose”, a mai declarat Robert Sighiartău.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`