Reprezentanta Spaniei la Eurovision, sfătuită să nu câștige concursul: Organizarea lui ar costa prea mulți bani

Publicat: 24 05. 2012, 20:23
Reprezentanta Spaniei la Eurovision a fost sfătuită de televiziunea publică spaniolă „să nu câștige” finala concursului, pentru că țara ei va trebui să organizeze în acest caz ediţia viitoare a...

Reprezentanta Spaniei la Eurovision a fost sfătuită de televiziunea publică spaniolă „să nu câștige” finala concursului, pentru că țara ei va trebui să organizeze în acest caz ediţia viitoare a concursului, iar acest fapt „costă mulţi bani”.

„Mi-au spus: «te rugăm, nu câştiga finala!. Chiar dacă vom câştiga, cred că va fi imposibil (să organizăm următoarea ediţie, n.r.), pentru că acest lucru costă enorm de mulţi bani”, a declarat Pastora Soler, scrie BBC.

Spania, a patra economie din zona euro, a reintrat la începutul acestui an în recesiune şi se confruntă cu cea mai înaltă rată a şomajului dintre ţările industrializate (24,44%).

Trupa Mandinga, reprezentanta României la Eurovision 2012 a evoluat marţi seară în prima semifinală şi s-a calificat în finala concursului, care va avea loc sâmbătă, la Baku.

Eurovision 2012: Spania

Embed: " />