Relu Fenechiu (PNL): Gigi Becali are o anumită cotă în încrederea populației. Unele partide ne obligă să avem și noi un astfel de candidat

Publicat: 15 10. 2012, 11:59

Vicepreședintele PNL, Relu Fenechiu, susține candidatura lui Gigi Becali pe listele PNL la alegerile parlamentare din acest an.

Liberalul a declarat luni, înainte de ședința Biroului Permanent al PNL, că patronul Stelei se bucură de o anumită cotă de încredere a populației, dovadă fiind actualul său mandat de europarlamentar.

„Reprezintă o anumită pătură a românilor. Becali totuși și-a câștigat un loc în PE, are vrem sau nu să recunoaștem are o anumită cotă în încrederea populației și există pe eșichierul politic românesc partide politice care ne obligă să avem și noi o astfel de componentă”, a declarat Fenechiu.

Luni dimineață, liberalii se reunesc în şedinţa Biroului Permanent, pentru a vota cererea finanţatorului Stelei, Gigi Becali, de a se înscrie în PNL, pentru a candida la alegerile parlamentare într-un colegiu din Sectorul 6.

Preşedintele liberalilor, Crin Antonescu, a declarat că este de acord cu această candidatură, dar trebuie să existe şi un vot în cadrul structurilor de conducere ale partidului. Asta cu toate că există multe voci în interiorul partidului care contestă o eventuală candidatură a patronului Stelei din partea PNL.

Fenechiu: Becali reprezintă o anumită pătură a românilor

http://static.mediadirect.ro/player-preload/swf/preloader/preloader.swf

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_24448').select();" id="embed_text_24448" />