Reglare de conturi în Arad: O mașină de lux a fost incendiată în fața unui bloc (VIDEO)

Publicat: 11 09. 2012, 09:00

A refuzat să plătească taxa de protecţie unui clan mafiot, aşa că interlopii i-au incendiat maşina de lux. I s-a întâmplat unui şofer din Arad. Principalul suspect este unul dintre membrii clanului Rohozneanu, al cărui lider, zis Împăratul, care se află de câţiva ani în puşcărie pentru trafic de droguri. Incendiul a fost surprins pe camera de filmat de un localnic, aflat în trecere prin zonă.

Bărbatul a cărui maşină a fost incendiată a mai avut conflicte în trecut cu membrii clanului Rohozneanu. Omul a fost acuzat în dosarul arestării şefului reţelei că l-ar fi sunat pe unul dintre membrii clanului pentru a-l avertiza că va fi ridicat de poliţie. Aceştia bănuiesc însă că bărbatul i-ar fi denunţat la poliţie şi îl ameninţă de luni bune.

„A fost un scandal undeva în decembrie. Un băiat pe nume Gheorghe Arba, zis Ţopa, cu care am avut ceva tangenţe a zis apoi să rămânem amici. Şi de aici a început totul. Am primit mesaj de ameninţare. La un moment dat mi-a zis că trebuie să îi dau 3.000 de euro pentru că aşa trebuie să îi dau”, a declarat proprietarul mașinii incendiate, Ovidiu Orădan.

Bărbatul s-a trezit apoi cu maşina pe care o parcase în faţa blocului incendiată. Pompierii sosiţi la faţa locului au constatat că cineva a aruncat în interiorul ei un cockteil Molotov, maşina fiind arsă în proporţie de 80%.

Bărbatul va trebui să suporte acum pagubele din propriul buzunar.

O mașină a fost incendiată în fața unui bloc din Arad

http://static.mediadirect.ro/player-preload/swf/preloader/preloader.swf

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_23459').select();" id="embed_text_23459" />