Reacția lui Klaus Iohannis când a fost întrerupt din discursul de la Reuniunea Diplomației Române: „Complicat cu telefoanele, doamna ambasador…” (VIDEO)

Reacția lui Klaus Iohannis când a fost întrerupt din discursul de la Reuniunea Diplomației Române: „Complicat cu telefoanele, doamna ambasador...” (VIDEO)
Sursa foto: YouTube - Administrația Prezidențială

Președintele Klaus Iohannis și-a întrerupt pentru câteva secunde discursul pe care îl susținea la Reuniunea Anuală a Diplomației Române, miercuri, la Palatul Cotroceni, din cauza unui telefon din sală.

Klaus Iohannis: „Complicat cu telefonul, doamna ambasador…”

În timp ce Klaus Iohannis vorbea despre acțiunile României pe scena internațională, din sală s-au auzit sunând un telefon. Aparent ușor iritat de moment, Președintele și-a întrerupt discursul preț de câteva secunde și a făcut și o remarcă.

„Complicat cu telefonul, doamna ambasador…”, i-a spus președintele Klaus Iohannis unei ambasadoare din sală.

Momentul poate fi urmărit de la minutul 5:10

Președintele a vorbit și despre aderarea la Schengen

Unul dintre subiectele abordate de președintele Klaus Iohannis a fost aderarea României la spațiul Schengen.

„Ridicarea controalelor și la frontierele terestre rămâne un obiectiv prioritar. Am convingerea că vom reuși să ducem la bun sfârșit acest efort colectiv, în beneficiul nu doar al cetățenilor români, ci și al unei Uniuni mai prospere și lipsite de obstacole artificiale”, a declarat Klaus Iohannis.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`