Război pe Facebook între doi dintre candidații principali la Primăria Capitalei: "Predoiu, disperat să ajungă pe locul doi". "Nicuşor, dragă, ţine-ţi nervii şi atacă Firea şi PSD" (VIDEO)

Publicat: 28 05. 2016, 14:30

Doi dintre candidații principali în cursa pentru Primăria Capitalei s-au angajat într-un război deschis pe platforma de socializare Facebook. Nicuşor Dan, afirmă că Predoiu e "un candidat disperat să ajungă pe locul 2" şi lansează, prin interpuşi, atacuri mincinoase la adresa sa, iar ca replică, liberalul îi transmite să-şi "ţină nervii" şi să atace PSD şi Firea.

"Am citit un atac mincinos şi nedemn al lui Marian Preda şi Sebastian Bodu (cei doi l-au acuzat de interese în favorarea unor firme, într-un dosar deschis de Asociaţia Salvaţi Bucureştiul împotriva Universităţii Bucureşti, în care cerea demolarea unor sedii din Complexul Panduri al Facultăţii de Sociologie-n.r). Nu vreau să fac presupoziţie şi să cred că, de fapt, în spatele acestui atac mincinos s-ar afla Cătălin Predoiu, un candidat disperat să ajungă pe locul doi. Vreau să spun cât se poate de clar: nu am luat niciodată bani pentru că ASB să înceapă o acţiune în instanţă. Nu am luat niciodată bani pentru că ASB să oprească o acţiune în instanţa. Mai mult decât atât, nu am renunţat niciodată la un proces pe care l-am început. Luni voi depune o acţiune în instanţa împotriva lui Preda şi Bodu pentru calomnie", a scris candidatul USB la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, pe pagina oficială de Facebook.

Nicușor Dan pe Facebook

În replică, Cătălin Predoiu a postat, pe pagina oficială de Facebook, un mesaj video. "Acum câteva minute am citit atacul lui Nicuşor Dan la adresa mea. Un atac inexplicabil şi nedrept. Nicuşor dragă, ţine-ţi nervii şi nu mă mai ataca, că nu ai de ce. Dacă vrei să ataci pe cineva, atac-o pe Firea şi PSD. De ce nu o faci?", a a spus candidatul liberal pentru București.

Cătălin Predoiu pe Facebook