Război intern în PNL: Liberalii se acuză de alianțe pe sub masă cu PSD (VIDEO)

Publicat: 28 08. 2015, 14:23

Un nou război macină interiorul PNL, informează B1 TV, citând stiripesurse.ro. Liberalii se acuză reciproc de alianțe ascunse cu PSD.

Oamenii lui Gheorghe Flutur (ex-PDL) l-au acuzat în ședința Colegiului Director PNL din 25 iulie, pe deputatul PNL Ștefan Băișanu, care vrea să câștige Primăria Suceava, de alianță pe sub masă cu PSD.

Totodată, în cadrul aceleași ședințe a fost exclus din PNL vicepreşedintele CJ Suceava, Ilie Niţă, care este şi vicepreşedinte al organizaţiei.

„În Consiliul Local PNL are majoritate, de 15 din 23, joi s-a încercat introducerea pe ordinea de zi de către PSD a proiectului ‘Suceava – Capitală culturală’, dar înainte de ședință senatorul PSD lider al organizației municipale ne-a spus informal că el de fapt trăiește bine în USL în continuare alături de Băisanu pentru că proiectul e răspândit de Sandu Băișanu în mass-media dar el a încercat cu mâna PSD să ne pună pe noi în Consiliul Local într-o situație nefericită și a reusșt. Primarul Ion Lungu ne-a confirmat că actele depuse de PSD au ajuns de la Sandu Băișanu. Am fost culmea, criticați de Sandu Băisanu că nu ne facem treaba. Cred că o atenționare simbolică trebuie facută, trebuie luate masuri”, a relatat unul din viceprimarii PNL în sedință.

Război intern în PNL: Liberalii se acuză de alianțe pe sub masă cu PSD

http://static1.mediadirect.ro/mediaplayer/manager/preloader.swf