Război în toată regula în derby-ul Clujului: Bornescu l-a călcat în picioare pe Cadu. Arbitrul a decis suspendarea partidei (IMAGINI ȘOCANTE)

Publicat: 08 05. 2012, 22:15
Foto: gsp.ro

UPDATE 2: Potrivit unor înregistrări video, se pare că portughezul Cadu a fost lovit, pe culoarul către vestiare, și de către un oficial, identificat drept maseur, al Universității. Ambele echipe sunt încrezătoare că vor câștiga partida la masa verde.

UPDATE 1
: Jucătorii celor de la CFR Cluj au plecat de la stadion cu duba Jandarmeriei.

Derby-ul Clujului, dintre Universitatea și CFR, contând pentru etapa a 31-a din Liga I s-a lăsat cu pumni și eliminări, partida fiind suspendată.

Violențele au început după ce căpitanul CFR-ului, Ricardo Cadu, a transformat un penalty. În timp ce acesta se bucura, portarul Universității, Mircea Bornescu, l-a lovit și la trântit la pământ. Arbitrul Alexandru Tudor i-a eliminat pe cei doi, însă această decizie mai mult a tensionat situația.

Mai departe a urmat o încăierare generală, atât pe teren, cât și pe tunelul către vestiarele jucătorilor. În urma acestor evenimente, antrenorul celor de la CFR, Ioan Andone, și-a chemat jucătorii la cabine, echipa părăsind terenul de joc.

Arbitrul Alexandru Tudor a decis suspendarea partidei, în minutul 27.

VEZI aici mai multe imagini video cu debutul violențelor.

Derby-ul Universitatea Cluj – CFR Cluj, suspendat

Embed: " />