Război în PNL după alegerile locale! Liberalii din localitatea Băbeni, județul Vrancea, s-au luat la bătaie după ce au pierdut alegerile (VIDEO)

Publicat: 19 06. 2016, 13:02
Foto: dcnews.ro

E război total în PNL după alegerile locale! Nu doar la Bucureşti sunt probleme ci şi în teritoriu. În Vâlcea, liberalii din localitatea Băbeni s-au luat la bătaie după ce au pierdut alegerile. Unul dintre susţinătorii fostului primar Ion Bîzîc a sărit cu pumnii la doi colegi de partid pe care i-a acuzat de trădare, transmite B1TV.

Scandal monstru la o filială PNL din Vâlcea. Liberalii şi-au împărţit pumni după ce au pierdut primăria din localitatea Băbeni. Fostul primar PNL, Ion Bîzîc, a pierdut în faţa social-democratul Bogdan Ştefan cu 1600 de voturi.

Unul dintre susţinătorii lui Bîzîc şi-a acuzat colegii de trădare. Omul fostului primar a sărit la bătaie susţin jurnaliştii de la Vocea Vâlcii.

Război în PNL după alegerile locale!

#DIRECT_ONE_38ie8w#

„Un membru PNL Băbeni a bătut cu scaunul un alt membru PNL, Pavel Păvăloiu şi pe viceprimarul din Băbeni, Moise Dănuleţ, aseară, la şedinţa PNL. Motivul a fost rezultatele pe care le-au obţinut la alegerile locale din 5 iunie. Au fost prezenţi şi câţiva membri de la PNL Vâlcea, dar aceştia au fugit când au văzut ce se întâmplă. A fost un adevărat circ acolo, bătaie în toată regula. Pavel Păvăloiu am înţeles că a şi fost exclus din partid. Pavel Păvăloiu şi Moise Dănuleţ au fost acuzaţi de trădare, că din cauza lor s-au pierdut alegerile”, a declarat un martor ocular citat de jurnaliştii vâlceni.