Răspunsul Elenei Lasconi la cererea lui Nicolae Ciucă de a se retrage din cursa prezidențială

Publicat: 23 10. 2024, 14:50
Elena Lasconi, președinta USR. Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Elena Lasconi i-a dat o replică tranșantă președintelui PNL, Nicolae Ciucă, care i-a cerut să se retragă din cursa prezidențială.

„Bună ziua, România! Bună ziua, domnule Ciucă! Breaking News: Și azi candidez la președinția României”, a scris Elena Lasconi miercuri într-un mesaj pe Facebook.

Nicolae Ciucă i-a cerut marți candidatei USR Elena Lasconi să se retragă din cursa prezidenţială, pentru a nu risipi voturile electoratului de dreapta.

El spune că Elena Lasconi „trebuie să înţeleagă care este valoarea numerică a cifrelor”.

“Fac un apel la doamna să înţeleagă un pic aritmetica, şi politică, şi reală. 8% în alegerile locale înseamnă mult mai puţin decât 30%, motiv pentru care fac apel public la dumneaei să înţeleagă, să se retragă şi să vină să susţină cu adevărat un proiect de dreapta”, a declarat Nicolae Ciucă.

„Eu am discutat cu dumneaei, nu este niciun fel de secret. Sunt convins că votanţii USR înţeleg ce spun acum şi sunt în măsură votanţii USR să facă o diferenţă între ceea ce înseamnă valoarea fiecăruia dintre noi şi modul în care fiecare dintre noi putem să compatibilizăm cu ceea ce însemnă funcţia de preşedinte al României”, a adăugat Ciucă.