Rareș Hopincă (PSD), despre amenințările liberalilor cu formarea unei noi coaliții: “E o perioadă electorală” (VIDEO)

Rareș Hopincă (PSD), despre amenințările liberalilor cu formarea unei noi coaliții: “E o perioadă electorală (VIDEO)
Sursa foto: Facebook / Rareș Hopincă

Primarul ales al Sectorului 2, Rareș Hopincă, a comentat în emisiunea Actualitatea, cu Tudor Mușat amenințările PNL privind formarea unei noi majorități după alegeri. Acesta a calificat afirmațiile unor lideri liberali drept declarații de campanie electorală:

“E o perioadă electorală, încărcată, e o anumită doză de tensiune, e și normal să fie. Și noi, și PNL suntem competitori electorali, chiar dacă facem parte din coaliția de guvernare și poate că este firesc să apară contradicții. Luările de poziții ale lui Rareș Bogdan sunt niște accente mai țipătoare care nu generează, cred eu, un fel de unanimitate în interiorul PNL. Sunt mai degrabă o serie de exprimări personale, în căutare de atenție”.

Pe de altă parte, Rareș Hopincă nu pune pe seama războiului din Ucraina formarea coaliției PSD-PNL:

„Uitându-mă pe calendar, Guvernul s-a făcut în 2021, iar războiul a început în 2022. Declarațiile de campanie trebuie privite într-un registru al declarațiilor de campanie, pe când actul de guvernare este cu totul altceva”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
10:51 - Victor Negrescu, despre numirea Roxanei Mînzatu vicepreședinte al Comisiei Europene: „Premierul României a înregistrat un succes pentru că a negociat acest portofoliu” (VIDEO)
10:47 - Un american a fost uimit de un oraș din România. Cum au reacționat internauții
10:40 - Klaus Iohannis: Suntem martorii unei redimensionări a polilor de putere / România nu poate pretinde un loc de frunte pe scena externă fără o administrare transparentă și eficientă a resurselor sale interne (VIDEO)
10:36 - Fitch, atenționare către țara noastră: Deficitul bugetar ridicat provoacă presiuni negative asupra ratingului României
10:29 - Ce pact a făcut Kate cu frații săi înainte de logodna regală. Relația dintre ei este foarte puternică
10:22 - „I-a distrus viața Simonei Halep!” / Acuzații grave lansate după lovitura anului în tenis
10:22 - Avocații americani implicați în „dosarul Chiles – Voinea – Bărbosu” pentru bronzul olimpic de la gimnastică au publicat fără scrupule date personale secrete ale sportivelor din România
10:21 - Un fost campion mondial și european a fost suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice: „Dumnezeu este numărul 1 pentru mine și asta nu se va schimba”
10:05 - Cine a fost în spatele exploziei de pagere care a ucis nouă persoane și a rănit în jur de 2.800 în Liban. Cum a fost pregătit atacul
09:52 - Restricţii de circulaţie în Ungaria din cauza inundațiilor / Se aşteaptă creşterea semificativă a debitului apelor Dunării