Rareș Hopincă, despre posibila alianță de dreapta la București: „Sunt expresii ale supărării că președintele Klaus Iohannis nu va avea un serviciu după alegerile generale din această toamnă” (VIDEO)

Publicat: 25 09. 2024, 12:03
Sursa foto: Facebook / Rareș Hopincă

Rareș Hopincă (PSD), primarul ales al Sectorului 2, a vorbit despre posibila alianță de dreapta din Consiliul General al Capitalei, miercuri, la Știrile B1 TV prezentate de Gabriela Mihai, și a declarat că „ne aflăm totuși pe tărâmul speculațiilor și nu pot să deduc decât faptul că în continuare sunt expresii ale supărării că președintele Klaus Iohannis nu va avea un serviciu după alegerile generale din această toamnă”.

Rareș Hopincă (PSD), pe B1 TV, despre posibila alianță de dreapta de la București

Întrebat dacă este deranjat PSD de eventuala alianță de dreapta din Consiliul General, social-democratul a răspuns: „Până să apară o serie de discuții oficiale, ne aflăm totuși pe tărâmul speculațiilor și nu pot să deduc decât faptul că în continuare sunt expresii ale supărării că președintele Klaus Iohannis nu va avea un serviciu după alegerile generale din această toamnă”.

„Cred că toate partidele politice, după ce se va încheia acest ciclu electoral, vor trebui să stea cu picioarele în apă rece și să decidă până la urmă cum e mai bine pentru bucureșteni. Cu alte cuvinte, nu aș luat foarte în serios ceea ce se declară sau se speculează acum”, a adăugat Rareș Hopincă.

Rareș Hopincă: Nu cred că se vor lua decizii în această perioadă

„Negocierile pentru majoritățile în Consiliu cred eu că trebuie făcute pe bază de proiecte, luând în calcul rezultatul alegerilor locale și luând în calcul mai ales interesul bucureștenilor. Sigur, ne aflăm într-o perioadă de campanie electorală, sigur că vor exista declarații contradictorii, nu se așteaptă nimeni să fie altfel, dar nici nu cred că se vor lua decizii în această perioadă”, a mai spus Rareș Hopincă.