Rareş Bogdan (PNL): România merită mai mult, mult mai mult decât PSD! (VIDEO)

Publicat: 20 04. 2019, 13:09
Foto: Facebook/ PNL

Partidul Naţional Liberal a organizat sâmbătă un miting de amploare exact în fieful lui Dragnea de la Alexandria. Cu această ocazie, Rareş Bogdan, candidatul de pe primul loc pe lista pentru europarlamentare, a avut un mesaj special pentru PSD.

„Am venit aici alături de Ludovic Orban pentru a elibera Teleormanul de sub neobolșevicii lui Liviu Dragnea. În 7 ani de când guvernează România, cei de la PSD au spus un singur adevăr: România merită mai mult. Da! Merităm mai mult, merită mult mai mult decât PSD, merită mult mai mult decât Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă, Carmen Dan, Eugen Nicolicea, Codrin Ștefănescu, Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda”, a spus Rareş Bogdan la Alexandria.

Candidatul liberalilor a arătat că în 12 ani, administraţiile PSD de la Alexandria au reuşit să atragă doar 1 milion de euro din fonduri europene, în timp ce administraţiile liberale din toată ţară au adus sute de milioane de euro în proiecte pentru români.

Rareş Bogdan a mai susţinut că PSD e disperat că va pierde alegerile şi din acest motiv au început „să arunce cu promisiuni ca Ceauşescu în 22 decembrie” şi şantejeze şi să ameninţe.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.