Rareș Bogdan: Rezultatele confirmă că PNL rămâne principala forță de dreapta a României / PNL a recâștigat Sectorul 1, Brașovul. Am câștigat Slatina, Botoșaniul (VIDEO)

Rareș Bogdan: Rezultatele confirmă că PNL rămâne principala forță de dreapta a României / PNL a recâștigat Sectorul 1, Brașovul. Am câștigat Slatina, Botoșaniul (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Rezultatele alegerilor confirmă că PNL rămâne principala forță de dreapta a României, a afirmat eurodeputatul Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte al partidului, luni, în cadrul unor declarații de presă.

Rareș Bogdan spune că „PNL rămâne principala forță de dreapta a României”

Prim-vicepreședintele PNL a lăudat rezultatele obținute de liberali la alegerile din 9 iunie.

„Rezultatele Partidului Național Liberal sunt unele care confirmă că PNL rămâne principala forță de dreapta a României, la un procent de peste 28% la vot politic, o chestiune care ne onorează și, în același timp, ne obligă pentru ceea ce va urma în următoarea perioadă a acestui an electoral. Sigur că pentru noi, care în urmă cu un an de zile eram cotați la 14 procente, dublarea procentului electoral la votul politic ne demonstrează că românii au ales în bună cunoștință de cauză, corect și în funcție de realizările noastre atât la centru, cât și în teritoriu, în comunele și județele conduse de liberali”, a declarat Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan: PNL a recâștigat Sectorul 1, Brașovul

Liberalul a trecut în revistă câteva dintre victoriile obținute de PNL duminică.

„Partidul Național Liberal a recâștigat fiefurile din Sectorul 1, București, și îl felicit pe George Tuță, a recâștigat Brașovul, prin George Scripcaru, la o diferență de peste 4.000 de voturi, și merită felicitată echipa de la Brașov, Adrian Veștea, George Scripcaru. De asemenea, am intrat în inima zonei roșii a României și am câștigat, prin Mario De Mezzo, orașul Slatina, cu un vot copleșitor. De asemenea, în urmă cu foarte puțin timp, s-a încheiat numărătoarea paralelă și am câștigat Botoșaniul. La Botoșani, Iftime a câștigat la 241 de voturi președinția Consiliului Județean”, a adăugat Rareș Bogdan.

„În momentul acesta se renumără voturile la Bistrița, acolo unde Partidul Național Liberal, în urmă cu foarte puțin timp părea că a pierdut primăria la cinci voturi, vorbim de zeci de mii de voturi exprimate și diferența era de cinci voturi (…), am cerut renumărarea voturilor și analizăm o contestație pentru Bistrița”, a continuat prim-vicepreședintele PNL.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:58 - „360 de grade”, cu Alina Bădic: Sfaturi pentru această perioadă – Să ne facem utili celorlalți și să dăm ascultare vocii noastre interioare (VIDEO)
23:32 - „360 de grade”, cu Alina Bădic: Traversăm o perioadă portal. Trebuie să începem de la zero într-un domeniu în care nu am funcționat la adevăratul nostru potențial (VIDEO)
22:57 - Tudor Giurgiu vrea să realizeze un film despre Nadia Comăneci pentru 2026, la 50 de ani de la Olimpiada din Montreal: „Am vorbit cu ea şi e foarte încântată”
22:25 - Cod portocaliu de ploi şi vânt pentru Bucureşti şi Ilfov. Recomandările autorităților dacă te prinde furtuna pe stradă
21:53 - Cea mai puternică furtună din ultimii 20 de ani. Oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: „Vine apa abundentă, se întâmplă toate nenorocirile”
21:16 - Cozi imense la moaștele Sfintei Parascheva, deși pelerinajul începe peste 10 zile: „Mulțumesc la Dumnezeu că îmi este fata bine! M-am întors să îi mulțumesc pentru tot!”
20:38 - Vine „un ciclon format de un curent de aer polar maritim”, arată un document intern al Poliției Române. Angajaților li se cere să scoată calculatoarele din priză
20:11 - Mamă şi fiu, cercetaţi pentru tentativă de omor după ce au bătut crunt un bărbat. Victima strângea PET-uri și a fost lovită pentru că umbla în tomberoane
19:40 - Lasconi (USR): Să nu ne lăsăm păcăliți de „cearta” dintre PSD și PNL. Ciucă și Ciolacu dansează în continuare pe muzica lui Iohannis
19:18 - Constanța: Polițist beat, implicat într-un accident. O tânără și un copil de 2 ani au ajuns la spital