Rareș Bogdan, replică DURĂ pentru liderul PSD: Dragnea este un MĂSCĂRICI și va fi învins în aceste alegeri!

Publicat: 09 04. 2019, 13:42
Foto: Rareș Bogdan / Facebook

Rareș Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare de anul acesta, continuă seria atacurilor dure la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea.

Fostul jurnalist consideră că PNL este singurul partid din România care poate învinge PSD la scrutinul din 26 mai și a ținut să îi dea o replică lui Dragnea, care îl numise „măscărici” într-o emisiune la România TV.

„Acest măscărici te va învinge în alegeri!”, a fost răspunsul lui Rareș Bogdan pentru președintele PSD, în cadrul emisiunii moderate de Adriana Nedelea pe libertatea.ro.

Fostul jurnalist a vorbit și despre Carmen Avram, la rândul ei fostă realizatoare TV, care se regăsește acum pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare.

„Niciodată nu am să o jignesc pe Carmen Avram, pentru că e profesionistă. Nu mă tem de ea. A făcut o emisiune extrem de bună, dar nu are virulența mea, cunoștințele mele pe administrația de zi cu zi. Eu mă pot bate cu soțul ei, Adrian Ursu, în probleme care țin de guvernarea PSD, cu Mihai Gâdea. Liviu Dragnea este un măscărici și va fi învins în aceste alegeri”, a mai afirmat Rareș Bogdan.