Rareș Bogdan (PNL): „Vom merge cu aceeași propunere la Cotroceni și cu aceeași echipă guvernamentală”

Rareș Bogdan (PNL): „Vom merge cu aceeași propunere la Cotroceni și cu aceeași echipă guvernamentală”

PNL va merge la Cotroceni cu aceeași propunere de formulă guvernamentală, a subliniat Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele formațiunii, după ce Guvernul Orban a fost demis prin moțiune de cenzură.

„Vom merge cu aceeași propunere la Cotroceni și cu aceeași echipă guvernamentală. Nu avem ce să le reproșăm acestor oameni. Inclusiv cu cele 25 de OUG nu au făcut decât să repare greșelile PSD”, a declarat Rareș Bogdan, miercuri, la Antena 3, potrivit G4Media.ro.

Parlamentul României a retras încrederea Guvernului Orban, printr-o moțiune de cenzură depusă de PSD și UDMR și de 261 de parlamentari. La demersul celor două formațiuni s-au raliat și parlamentarii Pro România.

Odată cu demiterea Guvernului Orban, opoziția a reușit să blocheze modificarea legislației electorale pentru ca primarii să fie aleși în două tururi, dar a deschis în același timp drumul pentru declanșarea alegerilor anticipate. B1.RO a analizat drumul spre anticipate și a enumerat principalele scenarii post-moțiune. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`