Rareș Bogdan: Dacă PNL urcă peste 30%, iar PSD coboară sub 25%, Guvernul își va pierde orice fel de legitimitate. Vom cere alegeri anticipate! Scrutinul este despre Europa vs Eurasia (VIDEO)

Rareș Bogdan: Dacă PNL urcă peste 30%, iar PSD coboară sub 25%, Guvernul își va pierde orice fel de legitimitate. Vom cere alegeri anticipate! Scrutinul este despre Europa vs Eurasia (VIDEO)
Foto: captură B1TV

Rareș Bogdan, primul candidat de pe lista cu care PNL atacă alegerile europarlamentare, a afirmat pentru B1 TV că, dacă așteptările sale se vor adeveri, iar formațiunea liberală va lua, pe 26 mai seara, cel mai mare scor pe care l-a înregistrat vreodată la un tur de scrutin, vor cere alegeri anticipate.

„Noi vom lua un scor istoric. Cel mai mare scor pe care l-a luat PNL vreodată va fi pe 26 seara. Dumneavoastră vă închipuiți că noi, dacă ne ducem la 30-30+%, iar PSD cade la sub 25%, ne vom opri și vom zice «guvernați în continuare?» La revedere legitimitate, acasă! (…) Vom cere alegeri anticipate. România nu mai poate sta sub guvernare PSD. România nu mai poate sta să fie rușinea Europei.

Nu vedeți că ăștia nu au o poză făcută cu un oficial european? Dragnea n-a ieșit din Camera Deputaților. Singurul loc unde s-a dus a fost în Israel. Păi și noi putem merge oricând în Israel, dar mai există state. Ei înjură Germania, înjură Franța, înjură Marea Britanie, înjură Italia, înjură Austria, au ajuns să înjure SUA. Toți vor răul României. Măi oameni buni, voi vreți răul României, nu ceilalți”, a spus Rareș Bogdan, în direct la emisiunea „Dosar de Politician”.

Așadar, fostul jurnalist consideră că, dacă PSD ar ajunge sub 25% în proporția voturilor valabil exprimate, în timp ce PNL ar urca peste 30%, actualul Guvern și-ar pierde orice fel de legitimitate pentru a mai conduce România.

În orice caz, Rareș Bogdan a subliniat din nou importanța alegerilor europarlamentare din finalul lunii mai, subsumând cursa electorală între doi vectori de dezvoltare națională: linia occidentală, pe de o parte, și linia estică, pe de altă parte.

„Îi spulberăm. Votul acesta nu e decât un vot pentru 10 parlamentari pe care îi scoate PNL sau 11, sau 12. Nu e pentru 33 de oameni care pleacă la Bruxellles. Votul acesta e simplu: Europa sau Eurasia”, a spus Rareș Bogdan.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`