Rareș Bogdan (PNL), după ce PSD l-a amenințat cu o plângere penală: I-am demascat și sunt disperați! Ne urcăm pe ei până îi scoatem din Palatul Victoria

Publicat: 13 08. 2019, 14:40
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a reacționat și el, după ce PSD a anunțat că va depune plângere penală împotriva sa, dar și a lui senatorului liberal Florin Cîțu, sub acuzația că aceștia ar fi pus în pericol securitatea națională, prin declarațiile potrivit cărora cifrele din rectificarea bugetară ar fi false.

„I-am demascat si sunt disperati! Florine, ne urcam pe ei pana ii scoatem din Palatul Victoria! De urechi si cu picioare in fund, asa merita!”, a scris Rareș Bogdan, pe pagina sa de Facebook.

Cel mai recent clinci dintre PSD și PNL a început marți dimineață. Senatorul Florin Cîțu a acuzat Guvernul PSD-ALDE că a fundat rectificarea bugetară pe niște date „măsluite”, astfel încât aceasta să iasă pozitivă, și nu negativă, explicând că majoritatea guvernamentală va răspunde în fața legii pentru aceste acțiuni. (Detalii AICI)

De partea cealaltă, PSD a anunțat că va depune o plângere penală împotriva lui Cîțu, pe care-l acuză că pune în pericol securitatea națională prin aceste declarații. Acțiunea în instanță îl vizează și pe Rareș Bogdan, în condițiile în care europarlamentarul a reluat și el afirmațiile colegului său. (Detalii AICI)

Chiar și așa, Florin Cîțu nu a fost impresionat de amenințarea cu plângerea penală, ba chiar s-a arătat mulțumit că, în sfârșit, va avea ocazia să le arate procurorilor unde și cum s-a „furat”. (Detalii AICI)