Rareș Bogdan (PNL), după ce DGASPC Galați a afirmat că minora nu a fost violată: Este țara pătrunsă de ticăloșie, prostie și incompetență chiar în toate structurile?

Rareș Bogdan (PNL), după ce DGASPC Galați a afirmat că minora nu a fost violată: Este țara pătrunsă de ticăloșie, prostie și incompetență chiar în toate structurile?
Foto: facebook.com/Rares.I.Bogdan

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a reacționat, după ce Protecția Copilului Galați a afirmat că fata de 14 ani, care a fost găsită sângerând abundent pe un bulevard gălățean, n-a fost violată, ci de o relație sexuală consimțită între doi minori.

WOW, E SEXY MAMA! ȘI-A FĂCUT DE RÂS BĂIATUL! INCREDIBIL CUM A FOST FILMATĂ! TOȚI BĂRBAȚII POFTESC LA EA! (GALERIE FOTO)

În acest context, Rareș Bogdan s-a întrebat retoric dacă toate structurile statului român au fost pătrunse de „ticăloșie, prostie și lipsă de competență”.

EA ESTE CEA MAI SEXY FEMEIE DIN ARMATĂ! I-A INNEBUNIT PE TOȚI ȘI ACUM S-A DEZBRĂCAT PENTRU PREȘEDINTE! (GALERIE FOTO)

„Țara aceasta este pătrunsă de ticăloșie, prostie și lipsa de competentă chiar in toate structurile și măruntaiele Statului Roman? Doamne ferește!”, a scris Rareș Bogdan, pe pagina sa de Facebook.
Așadar, după ce imaginile s-au viralizat în mediul online imaginile cu o fată plină de sânge, din Galați, care stătea în fața unei mașini de poliție unde doi polițiști păreau că asistă impasibili la întreaga scenă, o mulțime de autorități publice au anunțat declanșarea unor anchete pentru a lămuri întreaga situație. Deși inițial media locală anunța că ar fi vorba de un caz de viol, lucrurile par mai nunațate atunci când vorbești cu personajele implicate.

AU APĂRUT IMAGINI EXPLOZIVE DE LA NUNTA ANULUI! ASTA E PREA DE TOT

Un oficial din cadrul Protecției Copilului Galați a declarat pentru B1.ro că nu a fost vorba de un viol, ci de o relație sexuală consimțită între doi minori: fata de 14 ani și un băiat de 15 ani. Mai mult, fata ar fi îndrăgostită de băiat și ar suferi acum la gândul că acesta ar putea păți ceva. Totuși, poliția anchetează oficial un caz de act sexual cu un minor, iar polițiștii implicați sunt cercetați disciplinar. Iată în continuare filmul evenimentelor, cum apare în relatarea oficialilor locali. (Detalii AICI)

Totuși, fata de 14 ani le-a spus angajaților de la Serviciul de Ambulanță că a fost violată, iar varianta a fost confirmată și de Mihai Polinschi, directorul Ambulanței Galați, dar și de surse din Spitalul Județean de Urgență din Galați, potrivit hotnews.ro. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`