Rareș Bogdan: PNL, condamnat să guverneze în următorii 4 ani și jumătate. PSD propune aceleași fețe, iar USR și PLUS nu se adaptează la realitățile românești, atacând tradițiile (VIDEO)

Rareș Bogdan: PNL, condamnat să guverneze în următorii 4 ani și jumătate. PSD propune aceleași fețe, iar USR și PLUS nu se adaptează la realitățile românești, atacând tradițiile (VIDEO)

Rareș Bogdan a afirmat, miercuri seară, că „PNL va fi condamnat să guverneze pentru următorii patru ani și jumătate”. În direct pe B1 TV, la „Dosar de politician” cu Silviu Mănăstire, eurodeputatul a explicat că este destul de greu pentru PSD să se recredibilizeze, în condițiile în care a trecut prea puțin timp de la guvernarea Dăncilă, iar partidul propune „aceleași fețe”, în timp ce USR și PLUS nu reușesc „să se adapteze” la realitățileromânești, atacând Biserica, conservatorismul, tradițiile și familia.

„Noi trebuie să ne obișnuim cu ideea că, în următoarele rânduri de alegeri, 10% din cei care votează, vor vota în afara țării. Acum au votat 9%, la alegerile prezidențiale, când au candidat Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă, în finală. Deci aproximativ 10% din voturi vor veni din afară. Este o cifră uriașă. Diaspora contează enorm”, a declarat prim-vicepreședintele PNL.

PNL va fi condamnat să guverneze în următorii ani, spune Rareș Bogdan

Liderul delegației române din PPE susține că „PNL are o șansă uriașă datorită a două componente. Unu, constanta Klaus Iohannis și, doi, faptul că gradul de dezamăgire pe care îl produce PNL, neputând să dea toate măsurile pe care le așteaptă poporul în timp util, și din cauza COVID-19, și din cauză că avem o majoritate constituită din opt forțe politice, nu este atât de mare ca gradul de respingere pe care îl are PSD. Atât timp cât PSD va ieși în față cu Olguța Vasilescu – eu mi-aș dori să iasă mai mult Codrin – cu Ciolacu, cu Bădălău, cu Paul Stănescu, cu Firea, oameni care și-au arătat măsura faptelor în guvernarea Dăncilă, PNL rămâne unica alternativă. Pentru că PSD, cu aceste fețe, va respinge în continuare. A trecut prea puțin timp de la guvernarea Dăncilă pentru ca ei să se recredibilizeze”.

„Pe de altă parte, a treia forță politică nu reușește să se adapteze, este inadaptabilă. În momentul în care ataci Biserica, conservatorismul, tradițiile românești, aici mă refer la USR – PLUS… E clar că un partid de inadaptați sau cu lideri inadaptați, care nu reușesc să se adapteze realităților românești, unde contează și Biserica, și tradițiile, și familia, și multe alte chestiuni, care nu reușește să depășească 14%, 15%, USR, cu un PSD nereformat, care reușește să scoată aceleași fețe respingătoare, care nu se pot recredibiliza în spațiul public, PNL, având constanta Klaus Iohannis, care în continuare se bucură de o mare credibilitate, va fi condamnat să guverneze următorii patru ani și jumătate. E important cu cine va guverna”, a adăugat eurodeputatul.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

KlausIohannis, omul cu cea mai mare cotă de încredere de pe scena politică

Klaus Iohannis este omul care se bucură de cea mai mare cotă de încredere de pe scena politică românească, 43%. Cel puțin asta au arătat datele unui sondaj de opinie publicat de BCS, în mai. În același top, Marcel Ciolacu, liderul PSD, a fost cotat cu doar 16%, iar Dan Barna, liderul USR, cu 22%.

Cât despre intenția de vot la alegerile parlamentare, PNL pornește cu prima șansă, având un avantaj de peste 10 procente față de PNL și USR – PLUS, Alianța care ar fi tot mai aproape de fuziune. Totodată, 6,5% dintre cei chestionați au ales PMP și 5,1% Pro România. UDMR ar trece și ea pragul parlamentar la limită, fiind cotată cu 5,1%. Totuși, potrivit sondajului, ALDE nu ar prinde niciun mandat în Parlamentul României.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
11:39 - Ilinca Vandici a comentat noua relație a lui Dorian Popa: „Pe tine te-au prins paparazzi sau te-a filmat cineva pe sub masă”
11:37 - Gabriel Zetea, întrebat despre o eventuală guvernare cu USR: Singurul lucru pe care PSD îl exclude este o colaborare cu AUR, cu Șoșoacă / Sub nicio formă nu excludem PNL (VIDEO)
11:20 - Un mega meteorit a căzut pe fundul oceanului și a fiert apele de pe suprafața Pământului, acum trei miliarde de ani
11:14 - Alexandru Murau (PNL) susține că PSD a lansat o strategie pentru „mutarea a 10-20 de voturi/secție de votare pentru Simion” ca să îl ducă în turul 2 la prezidențiale
11:03 - Care a fost de fapt relația dintre Nadia Comăneci și Benone Sinulescu. Soția regretatului artist a mărturisit tot
10:56 - Șeful ONU ar urma să meargă în Rusia pentru o întâlnire cu Vladimir Putin. Ucraina condamnă vizita
10:40 - Marcel Ciolacu a dezvăluit cu ce echipă ține: Primul pahar de vin cu tata l-am băut într-un pahar cu Steaua / Una dintre bucuriile mele e că Dinamo a rămas în prima ligă
10:36 - Prima ninsoare din București va avea loc mult mai devreme decât ne-am aștepta. Ce spun meteorologii
10:25 - Imaginile șocante cu Angelina Jolie stârnesc în continuare reacții pe rețelele de socializare: „Ce, Doamne, se întâmplă cu venele ei?” și „Dacă aș fi asistentă m-aș năpusti să-i recoltez sânge”
10:03 - Care este orașul cu „cel mai lung bar din lume”? Este cunoscut pentru o băutură renumită