Rareş Bogdan, mesaj crunt pentru Viorica Dăncilă

Publicat: 17 09. 2019, 11:18
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Rareş Bogdan, cel care acum este europarlamentar PNL, i-a trimis un mesaj crunt Vioricăi Dăncilă, după ce, după cum consideră fostul om de televiziune, premierul a spus minciuni din nou.

Rareş Bogdan l-a lăudat pe Klaus Iohannis că s-a opus schimbărilor legislative periculoase pregătite de PSD şi avertizează că România ar fi putut ajunge precum Ungaria.

Minciunile premierului PSD sunt atât de penibile încât rivalizează cu cele ale stăpânului din închisoare, din ale cărui demențe ideologice se inspiră încă! Cum nu a făcut opoziția nimic pentru români? Dar lupta la baionetă pentru legile justiției și codurile penale? Dacă nu blocau opoziția și președintele Klaus Iohannis tentativele de măcelărire a acestor legi, acum erau dezincriminate toate faptele de corupție, iar cei condamnați pentru jefuirea României erau liberi până la unul! A fost un asediu cumplit! A fost ca la Plevna! Datorită intervenției opoziției, România nu se află acum în situația Ungariei! Dacă era după PSD, la această oră țara asta era paradisul infractorilor. Au reușit să elibereze aproape 19000 de condamnați, dar dacă era după ei, la ora asta exista amnistie și grațiere pentru toți cei care au făcut din mită o profesiune de credință! Președintele Iohannis le-a spus, atunci: până aici!!

„Ați făcut averi uriașe fiind lideri ai stângii și continuați să-i amăgiți pe români, să-i cumpărați, să-i vindeți ca la târg! Și ați mai făcut ceva: ați împrumutat România la dobânzi infernale, pe seama tuturor copiilor, pe care-i forțați să achite o factură din care nu știu cum va ieși țara asta!! Nu v-ar fi rușine… Vă vom da jos!! Cu orice risc, în ciuda tuturor bombelor plasate în economie! Asta face opoziția, doamna Dăncilă, își salvează țara din ghearele unor incompetenți mincinoși, nesimțiți, țicniți și corupți! Luați-vă popcorn, începe filmul pulverizării celor care au făcut averi în timp ce secătuiau țara!”, a postat Rareş Bogdan pe Facebook.

Rareș Bogdan a mai reacționat virulent și le-a propus Vioricăi Dăncilă și întregului PSD să semneze ei un pact care ar avea ca rezultat dispariția acestora de pe scena politică românească. „Fără voi, mincinoșilor! Fără bolșevicii care au alungat milioane de români din țară! Vreau o țară normală! Vă dă mâna să semnați un asemenea pact? …Bănuiam eu!”, a mai zis Rareş Bogdan, după ce Viorica Dăncilă a propus partidelor să semneze un pact al bunăstării pentru români.