Rareș Bogdan: Klaus Iohannis este primul președinte al României care refuză miniștrii PSD pe motiv de incompatibilitate sau de incompetență (VIDEO)

Publicat: 12 05. 2019, 23:25
Foto: Rareș Bogdan / Facebook

Rareș Bogdan, candidatul care deschide lista PNL de la alegerile europarlamentare, a decalarat duminică, în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”, că președintele Klaus Iohannis este primul șef al statului care a refuzat miniștrii propuși de PSD pe motiv de incompatibilitate.

”Klaus Iohannis este cel fără de care România era azi o gubernie a lui Liviu Dragnea și a PSD. (…) Președintele Klaus Iohannis este primul președinte al României care s-a opus PSD și o face extrem de serios, extrem de argumentat, extrem de rațional, de doi ani și jumătate. Este primul președinte care refuză miniștrii PSD pe motiv de incompatibilitate sau, pur și simplu, pe motiv de incompetență crasă. (…) Domnul președinte a dovedit că poate face opoziție PSD extrem de serios. A sesizat Curtea Constituțională împotriva tuturor proiectelor absurde ale celor din PSD cae îngenuncheau statul de drept”, a susținut Rareș Bogdan.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.