Rareș Bogdan, întrebat dacă va candida la șefia PNL: Nu acum / Despre „omul foarte greu” care-l va înfrunta pe Orban: Nu e așa de greu, că nu știu dacă are peste 100 de kile. Lăsați-ne să creăm și noi surprize (VIDEO)

Rareș Bogdan, întrebat dacă va candida la șefia PNL: Nu acum / Despre „omul foarte greu” care-l va înfrunta pe Orban: Nu e așa de greu, că nu știu dacă are peste 100 de kile. Lăsați-ne să creăm și noi surprize (VIDEO)
Foto: Rareș Bogdan / Facebook

Europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, a declarat miercuri, pentru B1 TV, că în perioada următoare își va anunța candidatura pentru șefia partidului cel puțin încă un liberal, pe lângă actualul președinte Ludovic Orban. Bogdan a mai spus că el nu va candida acum pentru prima poziție în partid, dar va face parte din echipa câștigătoare și vizează un nou mandat de prim-vicepreședinte PNL.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii ”Bună, România!”, moderată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir pe B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Rareș Bogdan despre competiția internă pentru șefia PNL

„Urmăriți cu atenție ce se întâmplă de duminică încolo, după Consiliul Național, după ce, în următoarele zile, săptămâni, își vor anunța candidatura toți cei care doresc. Lucrurile vor fi fluide și în continuă mișcare.

Și-a anunțat candidatura Ludovic Orban și sigur va mai exista un candidat. Poate doi, poate trei, dar minim încă un candidat. Putem fi în situația de acum 4 ani. Nu vă uitați la faptul că 34 de filiale și-au arătat susținerea pentru actualul președinte, că în statutul PNL e permis ca o filială să acorde sprijin și să semnez pentru doi sau trei candidați.

Eu înțeleg curiozitatatea presei absolut normală și firească, dar lăsați-ne să creăm și noi surprize”, a declarat Rareș Bogdan, pentru B1 TV.

Răzvan Zamfir: Păi, vorbeați despre un om foarte greu din PNL. Ne-am uitat așa și cine-i foarte greu?

Rareș Bogdan (râde): Probabil nu e chiar așa de greu, că nu știu dacă are mai mult de 100 de kile, dar e greu… Dacă mă gândeam acum la greutate în PNL, e Vela acum și Victor Paul Dobre, dar nu cred că candidează la președinția partidului.

Europarlamentarul a spus apoi despre Ilie Bolojan că este un om greu în PNL și a lăudat munca sa în Oradea.

Întrebat de Radu Buzăianu dacă a luat în calcul candidatura la șefia PNL, Rareș Bogdan a răspuns: „Nu, nu acum. Deci nu am luat în calcul acest lucru. Eu am adus cât am putut PNL, PNL mi-a oferit foarte mult. O să-mi mai ofere și o să mai ofer partidului. Voi intra în echipa câștigătoare pe pozițiile 2 – 3, dar nu voi candida la președinția partidului. O poziție politică importantă, prim-vicepreședinte, dacă vor exista poziții prin schimbarea statutului… Deocamdată voi candida cu siguranță la o poziție de prim-vicepreședinte”.

Congresul PNL pentru alegerea noii conduceri a partidului va avea loc pe 5 septembrie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)