Rareș Bogdan publică imaginile care o contrazic pe Viorica Dăncilă: ”În Teleorman a uitat să scoată România din noroaie” (FOTO, VIDEO)

Publicat: 14 04. 2019, 12:01
Foto: Rareș Bogdan / Facebook

Rareş Bogdan, candidatul care deschide lista liberalilor la europarlamentare lansează un nou atac la adresa PSD. El a ironizat din nou de promisiunile social-democraţilor care au spus că vor scoate ţara din noroi…

Fostul jurnalist a postat pe pagina sa de Facebook mai multe imagini în care o maşină este îngropată în noroi, chiar în judeţul lui Liviu Dragnea, Teleorman.

În imagini se poate observa cum un bărbat din Teleorman a rămas blocat în timp ce merge spre casă. Omul nu a mai putut să facă nimic şi a trebuit să aştepte intervenţia autorităţilor.

”În Teleorman a uitat să scoată România din noroaie, Tanti Veorica….. Până una alta cine îl scoate pe omul acesta din noroiul de la Dobrotești (Teleorman) ?????? E deja de 1 h și jumătate în situația aceasta. Întâmplător sau nu, primarul e din PSD, partidul Veoricăi și al lui Livache”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

În urmă cu ceva timp premierul României, Viorica Dăncilă, anunţa că prin programele aplicate de Ministerul Dezvoltării, Guvernul a scos ţara din noroaie.

Însă la doar trei luni după aceste declaraţii realitatea o contrazice.

Rareș Bogdan publică imaginile care o contrazic pe Viorica Dăncilă: ”În Teleorman a uitat să scoată România din noroaie”