Rareș Bogdan: George Simion va lua sub 13-14 procente. Singurul candidat care poate opri dominația PSD totală asupra României și pericolul acestei dominații este Nicolae Ciucă (VIDEO)

Rareș Bogdan: George Simion va lua sub 13-14 procente. Singurul candidat care poate opri dominația PSD totală asupra României și pericolul acestei dominații este Nicolae Ciucă (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Eurodeputatul Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, a vorbit despre alegerile prezidențiale, duminică, la Special B1 cu Gabriela Mihai, și s-a arătat de părere că „oamenii vor înțelege că singurul candidat care poate opri dominația PSD totală asupra României și pericolul acestei dominații este candidatul PNL, Nicolae Ciucă”.

Rareș Bogdan (PNL), pe B1 TV: PSD dorește toată puterea

Liberalul i-a acuzat pe social-democrați că vor „toată puterea”.

„Noi, liberalii, mergem pe un sistem în care poporul hotărăște, poporul are ultimul cuvânt, îi respectăm pe oameni, credem că nu putem de astăzi «la masa verde» să hotărâm cine ocupă anumite poziții. Într-adevăr, ne dorim o guvernare de dreapta, dar credem că această poziționare de sus a liderilor PSD dăunează unei democrații consolidate, iar acest pact, această metodă, «metoda Hrebenciuc», prin care, pe modelul anului 2000, se încearcă introducerea lui George Simion în turul 2 pentru ca lupta liderului PSD să fie mult mai ușoară în turul 2, este împotriva a ceea ce înseamnă democrația consolidată și democrația reprezentativă într-o țară. De asta, considerăm că suntem singurii, prin candidatul nostru, care putem să luptăm cu PSD, care nu știe să împartă putere. PSD dorește toată puterea”, a declarat Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan: Nicolae Ciucă, singurul candidat care poate opri dominația PSD

Întrebat dacă pentru cine va vota PNL într-un ipotetic tur 2 între Marcel Ciolacu și George Simion, prim-vicepreședintele liberalilor a răspuns: „Vă pot spune că acest scenariu nu există. George Simion nu va atinge 13-14 procente, va lua sub 13-14 procente”.

„Oamenii vor înțelege că singurul candidat care poate opri dominația PSD totală asupra României și pericolul acestei dominații este candidatul PNL, Nicolae Ciucă, care este de departe cel mai profesionalizat și mai pregătit pentru a ocupa poziția de Președinte al României într-o țară aflată la răscrucea imperiilor și a intereselor, și a bătăliilor”, a adăugat Rareș Bogdan.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:29 - Parlamentar britanic suspendat din Partidul Laburist după ce l-a bătut pe un bărbat în plină stradă. Ce spune Mike Amesbury despre incident
22:59 - FCSB și Rapid au terminat la egalitate pe Arena Națională! Pentru campioană urmează un nou derby cu Dinamo
22:56 - Radu Miruță: Singurul candidat cu mesaj credibil anti-PSD este Elena Lasconi (VIDEO)
22:26 - Rareș Hopincă: O parte dintre „urmașii comuniștilor”, așa cum îi înțelege domnul Ciucă, sunt chiar în PNL (VIDEO)
21:45 - Nicușor Dan: Programul lui Nicolae Ciucă pentru București este unul foarte serios, ambițios, de anvergură și care, în sfârșit, după 35 de ani, propune un urbanism corect. Da, m-a convins (VIDEO)
21:27 - Ciprian Ciucu: Ciolacu nu are monopol pe tot ce s-a făcut în ultimii cinci ani. Singurul numitor comun la guvernare din 2019 a fost PNL, care și-a luat toate înjurăturile, dar se înghesuie alții pentru meritele sale (VIDEO)
21:09 - Președinta Georgiei nu recunoaște rezultatul alegerilor. Salome Zurabișvili cere proteste și spune că țara a fost victima unei „operațiuni speciale ruse”
20:49 - Violeta Alexandru: Se simte un blat între PSD și AUR. Sper să aibă forță românii să înțeleagă că, indiferent de planurile lor de laborator, buletinul de vot este la ei în mână (VIDEO)
20:25 - Informații furate de la stat și vândute clienților bogați. O anchetă din Italia scoate la iveală „o piață gigantică și alarmantă a datelor confidențiale”
20:04 - Gheorghe Ialomițianu: Candidații n-au venit cu programe credibile. Să vedem niște dezbateri reale, nu glumițe de prost gust cum se întâmplă între Marcel și Nicu (VIDEO)