Rareș Bogdan, după ce ministrul Teodorovici a anunțat că vrea să candideze la șefia femeilor social-democrate: ‘Nu cred că doamnele din PSD chiar gustă glumele astea de autobază’

Publicat: 30 08. 2019, 17:28
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a reacționat ironic printr-un mesaj pe Facebook, la anunțul lui Eugen Teodorovici privind candidatura sa la conducerea organizației de femei a PSD.

“Zice că vrea să crească natalitatea. Nu știu ce are senzația Orlando că e acolo, dar nu cred că doamnele din PSD chiar adoră glumele astea de autobază”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Președintele Executiv al PSD Eugen Teodorovici a declarat în cadrul conferinței Organizației Femeilor Social Democrate că își păstrează dorința de a candida pentru președinția acestui for.

Acesta spune că își dorește să schimbe mentalitatea bărbaților în privința femeilor.

„Vă spun ca bărbat, am spus și o să spun în continuare și nu îmi retrag dorința aceasta de a depune dosarul atunci când se fac alegeri pentru organizația de femei PSD, pentru că vreau să devin președintele organizației. Eu o să candidez sigur”, a declarat Eugen Teodorovici, vineri, la Constanța, în cadrul conferinței Organizației Femeilor Social Democrate (OFSD).