Rareş Bogdan: Aceste alegeri nu sunt despre europarlamentarii care vor merge la Bruxelles, ci despre rămânerea sau nu în Europa (VIDEO)

Publicat: 31 03. 2019, 14:38
Foto: Facebook/ PNL

Rareş Bogdan, primul loc în alegerile europarlamentare pe lista PNL, a făcut un apel, duminică în momentul lansării candidaţiilor la Cluj, la români să vină să voteze pe 26 mai şi să înlăture PSD de la putere.

„Ei vor să conducă România să o umilească şi să vă umilească. Vreţi în continuare să vă conducă gaşca infracţionară de la Teleorman? Sau vreţi să vă conducă cei care au ridicat oraşele României”, a afirmat Rareş Bogdan, în debutul discursului de la Cluj-Napoca.

Acesta a subliniat că alegerile sunt mai mult decât despre trimiterea unor oameni la Bruxelles, e despre cum va fi România în viitor şi dacă aceasta va mai rămâne parte aliniată la valorile europene.

„Aceste alegeri nu sunt doar despre cei 11-12-13 europarlamentari care vor merge la Bruxelles, din partea PNL. E despre dumneavoastră, e despre rămânerea sau nu în Europa. Vreţi cu Rusia, cu Turcia şi cu China? Sau vreţi cu Franţa, cu Germania, cu Italia, cu Spania şi cu Statele Unite?”, a transmis Rareş Bogdan.

Candidatul liberarilor a subliniat că este momentul care românii să aleagă să scape de toţi liderii PSD care vor să pună caracatiţa pe România.

„Ei vor să pună caracatiţa pe România. S-a terminat, a venit momentul eliberării, a venit momentul eliberării de Liviu Dragnea, de Viorica Dăncilă, de Olguţa Vasilescu, de Claudiu Manda, de Nicolicea, de Florin Iordache, de Daea oaia cormoranul”, a subliniat Rareş Bogdan.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.