Rareș Bogdan, despre scandalul de la TVR: Ponta a mințit fără să miște un mușchi. Voi mai vorbi cu el doar când nu va mai fi premier, adică în primele 6 luni din 2014

Rareș Bogdan, despre scandalul de la TVR: Ponta a mințit fără să miște un mușchi. Voi mai vorbi cu el doar când nu va mai fi premier, adică în primele 6 luni din 2014

Jurnalistul Rareș Bogdan a explicat, vineri seară, în cadrul emisiunii „Talk B1”, culisele scandalului numirii sale la conducerea TVR.

Acesta spune că neîntrunirea cvorumului pentru validarea sa la șefia TVR este de fapt un act de răzbunare din partea lui Victor Ponta.

„Au avut un reglaj între ei, liderii USL. Au avut de plătit o poliță de la PSD celor de la PNL. Sau a făcut Ponta ceea ce știe să facă cel mai bine, să mintă fără să miște niciun mușchi. Eu am avut 3 discuții în acest sens, am discutat cu Crin Antonescu cu două luni în urmă despre acest lucru, și în ultimele 3-4 săptămâni am vorbit cu Ponta, cu care eram certat, din cauza scandalului CFR Marfă.

Rareș Bogdan spune că în viitorul apropiat Ponta nu va mai fi premierul acestei țări, iar acest lucru se va petrece în prima jumătate a anului viitor.

„Acest gest îl înțeleg prin prisma faptului că Ponta, care este foarte răzbunător, a încercat compromiterea mea, sau închiderea mea într-un turn ori cutie închisă ermetic. Cu Ponta nu mai vreau să mai vorbesc decât în momentul în care nu va mai fi premier. Și acest lucru se va întâmpla în primele 6 luni din 2014. Ponta a mințit și și-a bătut joc de TVR și de angajații TVR, dintr-o ambiție personală față de mine și față de cei din PNL”, a adăugat acesta.

„Nu mă voi răzbuna pe Ponta, dar voi avea grijă ca atunci când va fi exact în situația în care am ajuns eu marți la ora 17.00, în care eram înlocuit la Realitatea TV și nu eram angajat la TVR, eram practic șomer pe holurile Parlamentului. E o umilință, dar m-a întărit. Ponta a mințit, m-a deranjat că m-a pus în situația de a mă plimba pe holurile Parlamentului”, a completat Rareș Bogdan.

Parlamentarii PSD nu s-au prezentat, marţi, la plenul reunit, astfel că validarea lui Rareş Bogdan a fost respinsă de Parlament, pentru că nu a fost cvorum.

Rareș Bogdan, despre scandalul de la TVR

Urmăriți B1TV.ro și pe
`