Rareș Bogdan, despre o eventuală victorie a PSD la alegeri: La SRI o să îl vedeți pe cel mai grobian politician din România, pe Mihai Tudose (VIDEO)

Publicat: 27 10. 2024, 18:52
Foto: Rareș Bogdan / Facebook

Eurodeputatul Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a susținut un discurs la lansarea candidaților PNL Mehedinți pentru alegerile parlamentare și a avertizat că PSD va lua toată puterea dacă Marcel Ciolacu va câștiga prezidențialele.

Rareș Bogdan îi critică pe liderii PSD

Prim-vicepreședintele PNL i-a îndemnat pe liberali să se mobilizeze pentru a-l „împinge pe președintele Nicolae Ciucă în turul 2”.

„Dumneavoastră sunteți cei care îl puteți împinge pe președintele Nicolae Ciucă în turul 2 dacă vă mobilizați, dacă credeți în domnia sa și dacă înțelegeți că pur și simplu, dragii mei, nu putem să lăsăm România condusă de Ciolacu, de cel mai arogant, de la Adrian Năstase n-a existat un politician mai arogant decât Sorin Grindeanu, o să îl vedeți, dacă nu suntem atenți, la Palatul Victoria, la SRI o să îl vedeți pe cel mai grobian politician din România, pe Mihai Tudose, iar lista continuă cu cei care o să vă sfideze, o să vă amenințe, o să vă dea copiii afară din serviciu, o să vă amenințe companiile, pentru că asta au făcut întotdeauna. Aici e o chestiune de supraviețuire a democrației în România”, a declarat Rareș Bogdan.

Ce a spus despre Nicolae Ciucă

„Dumneavoastră trebuie să înțelegeți că bătălia pe care noi o ducem nu e doar despre viitorul PNL. Este vorba despre viitorul României și nu am avut, credeți-mă, privind în Partidul Național Liberal, în societatea românească, în ultimii ani, un om cu o calitate morală, umană așa cum e președintele nostru. Acest om este extrem de echilibrat (…). Acest om se ține de cuvânt, pentru că este militar de carieră, pentru că 38 de ani s-a dus la serviciu. Uitați-vă la ceilalți, majoritatea n-au avut serviciu, domne`, ei n-au fost la serviciu, n-au o meserie”, a continuat Rareș Bogdan.

„Ca să nu mai vorbim că acest om, atacat în toate felurile în ultimele luni, a fost șef de promoție, în 1995, a absolvit Academia Militară șef de promoție. N-a luat 5 pe linie la o universitate care nu mai există (…). Acest om, dacă îi cereți diploma, v-o trimite într-o oră, vă trimite să vă arate diploma de Bacalaureat”, a mai spus prim-vicepreședintele PNL.