Rareș Bogdan, despre miniterenul de golf de la vila de protocol a președintelui Iohannis: „E o pajiște cu trei găuri. Așa pot să fac și eu”

Rareș Bogdan, despre miniterenul de golf de la vila de protocol a președintelui Iohannis: „E o pajiște cu trei găuri. Așa pot să fac și eu”
Foto: Rareș Bogdan / Facebook

Europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, a declarat că la vila de protocol a președintelui Klaus Iohannis de la Neptun nu e amenajat un miniteren de golf, cum a apărut informația în spațiul public, ci doar „o pajiște cu 3 găuri”.

Rareș Bogdan, despre miniterenul de golf al lui Iohannis de la Neptun

„Nu poți să spui că e o pajiște lângă un lac cu trei găuri făcute, că și-a făcut cineva teren de golf. Eu sunt un jucător de golf foarte bun. Am fost pe multe terenuri de gof din lumea asta. N-are nicio legătură cu un teren de golf. E o pajiște cu trei găuri. Așa pot să fac și eu”, a declarat Rareș Bogdan, potrivit Digi24.

Iohannis, miniteren de golf la Neptun

G4Media a scris recent că grădina vilei de protocol a președintelui de la Neptun a fost dotată cu un miniteren de golf. Potrivit unor imagini publicate de site, trei găuri de golf sunt amenajate în jurul lacului din fața vilei.

Întrebat despre acest subiect, premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat: „RAPPS e în subordinea Secretariatului General, nu cunosc cum se fac lucrările. (…) Nu-mi vine să cred că directorului RAPPS i-a trecut prin cap să facă un teren de golf, dacă el există. (…) Eu, din funcția de premier, nu am cerut amenajări speciale”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`