Rareș Bogdan deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare: Nu putem abandona România în brațele PSD. Mă voi bate în continuare pentru a afla adevărul despre 10 august (VIDEO)

Rareș Bogdan deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare:  Nu putem abandona România în brațele PSD. Mă voi bate în continuare pentru a afla adevărul despre 10 august (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Rareș Bogdan deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Într-o conferință de presă susținută joi, la Parlament, Bogdan a declarat că decizia de a candida a fost cea mai grea din viața lui și că va rămâne același.

”Vrea să mulțumesc colegilor din mass-media și să-i asigur că voi rămâne același. Mă voi bate pentru libertatea presei și libertatea cuvântului, le mulțumesc colegilor de la Realitatea Tv.

Părăsesc presa cu durere, a fost cea mai grea decizie a mea din această viață. Dumnezeu mi-a dat totul în presă, de la presa locală, regională și apoi în topul jurnaliștilor din România ca încredere. Urmează o nouă etapă în care sper să am același succes ca în presă. Îi mulțumesc lui Ludovic Orban pentru propunere și pentru rațiunea strategică pe care a abordat-o.

Cuvântul decisiv în decizia mea l-a avut o doamnă. Ultimul telefon dat înainte de a lua decizia a fost cu soția fostului președinte al PNL, Mircea Ionescu Quintus. Nu putem abandona România în brațele PSD. Am făcut tot ce mi-a stat în puțință din studio.

Nu cer nimic PNL. Nu vreau nicio funcție în PNL. Am venit să aduc un plus și ei să evalueze pe 26 mai dacă au făcut un luicru bun sau nu. Toți simaptizanții PNL trebuie să știe că este pentru prima dată de la Revoluțuie încoace când PNL poate ocupa primul loc în seara zilei de 26 mai. Totul este ca fiecare dintre membrii PNL să înțeleagă acest lucru, împreună cu oamenii care nu doresc ca România să fie acaparată total de caracatița lui Liviu Dragnea și a celor de la PSD. Mă voi bate în continuare, chiar dacă am părăsit pentru moment strada și studioul de televiziune, pentru a afla adevărul despre 10 august, vinovații trebuie să plătească.”, a declarat Rareș Bogdan.

Acesta a subliniat că va rămâne întotdeauna un adversar al PSD, pe care l-a acuzat că ”își bate joc de capitalul românesc, de români” și că încearcă să îndrepte țara înspre Rusia.

”Voi bate fiecare oraș și comună din România. Voi pleca la frații noștri din diaspora. Să le explicăm tuturor, inclusiv celor care s-au lăsat păcăliți de PSD, la alegerile din urmă cu doi ani, că așa nu se mai poate, că PSD scufundă România. (…) Am fost și rămân un adversar al PSD.

PSD, sub conducerea lui Liviu Dragnea, a derapat complet. Își bate joc de pensionari, își bate joc de capitalul românesc, de români. N-au reușit să înceapă măcar construcția unuia dintre cele opt spitale regionale promise, nu au reușit să aducă bani europeni pentru pentru autostrăzi și au reușit să scumpească tot.

În următoarele zece săptămâni voi fi alături de toți cei care vor dori să asculte și să înțeleagă că trebuie să oprim PSD din a scufunda România. Dacă le place Rusia, foarte bine, să plece ei. Noi, doar în vizită, eventual la Teatrul Bolșoi, la Ermitaj și la Palatul de vară Pușkin. În rest, românii sunt fideli valorilor euro-atlantice. Singurul partener-cheie al României, care garantează securitatea noastră și a copiilor noștri sunt SUA, împreună cu UE. PSD urăște Europa și îi urăște pe români. Să nu credeți cumva că liberalul-roșu, Călin Popescu Tăriceanu este altfel”, a mai spus candidatul PNL.

Rareș Bogdan a lansat critici dure și la adresa celor de la ALDE și de la UDMR, susținând că cele două partide, alături de PSD, ”nu mai au ce căuta la conducerea” României.

”Voi explica fiecărui român și maghiar din Transilvania, din Bucovina, din Moldova, din Dobrogea, din Oltenia, din Banat că PSD aruncă în aer liniștea acestei țări doar pentru a mai rămâne câteva luni sau câteva săptămâni la guvernare.

Pactul pe care Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu l-au făcut cu Kelemen Hunor și cei din UDMR, care nu mai reprezintă demult cetățenii români de etnie maghiară din Transilvania este periculos pentru unitatea națională a acestei țări.

Le mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine. Nu am venit să iau nimic, am venit să dau. Nu am nevoie de imunitatea de europarlamentar și vin de la venituri mai mari în presă, decât îmi oferă salariul de europarlamentar. Vin pentru că știu că România este într0un moment extrem de periculos pentru drumul său și nu putem abandona această țară. Îl invit public pe Crin Antonescu să ni se alăture. (…) Salut prezența pe această listă a unor oameni care au făcut istorie pentru PNL în momente extrem de critice. Ei sunt necesari pentru experiența lor și pentru modul în care au știut să țină România pe calea euroatlantică. Din acest moment, lupta noastră este ca PSD, ALDE și UDMR să părăsească în genunchi guvernarea. Nu mai au ce căuta la conducerea acestei țări”, a mai spus Rareș Bogdan.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`