Rareș Bogdan, după derapajul lui Nicolae Bacalbașa: `Mizerabilii trebuie scoși de la putere cât mai repede, cu șuturi în fund`

Publicat: 28 08. 2019, 17:20
Foto: facebook.com/Rares.I.Bogdan

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, l-a criticat în termeni duri pe Nicolae Bacalbașa, după ce deputatul PSD i s-a adresat colegului său de la USR, Stelian Ion, cu un termen „nazist”.

„Nu se poate așa ceva!! Mizerabilii trebuie scoși de la putere cât mai repede, cu șuturi în fund! Iar cu Bacalbașa, la psihiatru! Fără hoți, mediocri, trădători, leneși și țicniți în funcții publice!”, a scris europarlamentarul PNL, pe pagina sa de Facebook.

Rareș Bogdan a făcut această declarație în contextul în care Bacalbaşa i s-a adresat lui Stelian Ion de la USR cu un termen “nazist”, făcând referire totodată și la originea președintelui Klaus Iohannis.
Afirmația acestuia a fost taxată de reprezentantul minorităților germane: ‘Şi eu sunt german, domnul deputat, şi ce legătură are asta cu rezimul nazist? Nu vă este ruşine să veniţi în Parlamentul României şi să vă adresaţi de maniera asta unui coleg?’. În scandal, a intervenit chiar președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, care şi-a cerut scuze pentru ieșirea neadecvată a colegului său de partid, inclusiv faţă de preşedintele Iohannis. (Detalii AICI)