Rareș Bogdan crede că Geoană și-a compromis șansele prezidențiale: „Imaginea de acolo, la doi pași de casa lui Iliescu, arată extrem de clar că nu este nicio diferență între ei”

Rareș Bogdan crede că Geoană și-a compromis șansele prezidențiale: „Imaginea de acolo, la doi pași de casa lui Iliescu, arată extrem de clar că nu este nicio diferență între ei”
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, s-a arătat de părere că Mircea Geoană și-a compromis șansele de a câștiga alegerile prezidențiale în momentul în care a participat la o zi de naștere la care au fost prezenți și Marcel Ciolacu, și Victor Ponta, transmite Stiripesurse.ro.

Rareș Bogdan, despre Mircea Geoană

Liberalul spune că Mircea Geoană „începe să scadă” în sondaje

„Cine crede că Geoană este independent, cred că după imaginile de acolo poate vedea că nu e chiar așa. A jucat un rol de independent care atacă clasa politică, cea veche și nenorocită, să nu uite lumea că a fost președintele Senatului, al PSD, al Ministerului de Externe, are state vechi în politica românească, deși azi se prezintă ca un om complet nou pe un cal alb și cred că imaginea de acolo, la doi pași de casa lui Iliescu, de sub umbra fostului lider, arată extrem de clar că nu este nicio diferență între ei, că este același partid cu alte fețe. Din punctul meu de vedere, Geoană începe să scadă pentru că lumea își va aminti de el și de istoricul lui”, a declarat Rareș Bogdan, la Realitatea Plus

Rareș Bogdan: Poporul român este atent la detalii

Prim-vicepreședintele PNL crede că imaginea cu cei trei politicieni „va conta în campania electorală”.

„Poporul român este atent la detalii și sunt convins că această imagine cu Ciolacu, Geoană și Ponta la doi pași de casa bătrânului lider Iliescu va fi una care va conta în campania electorală”, a spus Rareș Bogdan, într-o intervenție la Realitatea Plus.
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare
18:31 - La ce trebuie să avem grijă când citim indicațiile de spălat și călcat de pe haine? Cinci simboluri la care trebuie să fim atenți
18:29 - Ghiță Ciobanul, după ce Regele Charles a anunțat că angajează cioban pentru cele 2.000 de oi ale sale: „Am și eu oi câte are regele. M-am uitat de bani, dar nu scrie în anunț. Meseriași nu mai găsești nici la noi”
17:59 - Stare de alertă în Budapesta, după ce Dunărea a ieșit din matcă și continuă să crească. Mii de persoane participă la activitatea de apărare (GALERIE FOTO)
17:58 - Anchetă în Iași după apelul suspect pe care l-a efectuat un copil de 13 ani la 112
17:56 - Tragedie la Gura Humorului. Un bărbat a murit, iar un altul se află în stare grav. Cum s-a petrecut accidentul
17:38 - Lăsați Ucraina să lovească în inima Rusiei, le cere Parlamentul European statelor UE într-o rezoluție adoptată joi