Rareș Bogdan: Banii europeni schimbă viața românilor și trebuie băgați în infrastructură (VIDEO)

Rareș Bogdan: Banii europeni schimbă viața românilor și trebuie băgați în infrastructură (VIDEO)
Foto: Rareș Bogdan / Facebook

Banii europeni schimbă viața românilor și trebuie băgați în infrastructură, a declarat eurodeputatul Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, joi, pe la Știrile B1 TV prezentate de Gabriela Mihai.

Rareș Bogdan (PNL), pe B1 TV, despre importanța banilor europeni

Întrebat despre semnăturile din campanie în contextul dosarului cu care se confruntă liderul AUR, eurodeputatul PNL a spus: „Vă pot spune că ieri am fost la Cluj, unde am inaugurat terminalul nou de plecări al Aeroportului din Cluj, 102 milioane bani europeni, 50 de milioane din bugetul propriu. Este al șaselea aeroport modernizat cu bani europeni, după Aeroportul din Iași, care este construit nou terminalul 4, cu 130 de milioane, Aeroportul din Sibiu, Aeroportul din Timișoara, Aeroportul din Oradea și noul Aeroport din Brașov, și modernizarea Aeroportului Suceava”.

„Din punctul meu de vedere, este o chestiune care demonstrează încă o dată că banii europeni schimbă viața românilor și trebuie băgați în infrastructură, după care am început șantierul pentru noul metrou al României. Clujul va fi al doilea oraș al României cu metrou, iar comuna Florești va fi singura comună din Europa care va avea pe teritoriul ei cinci stații de metrou, sunt 80.000 de locuitori acolo”, a continuat liberalul.

Rareș Bogdan: Când nu poți vorbi despre realizări, atunci cauți orice altă formulă

„Cred că astea sunt lucruri foarte importante pentru români, faptul că banii europeni le schimbă viața, că am reușit să modernizăm școli, să nu mai avem decât 148 cu toalete în curte, acum patru ani aveam nu mai puțin de 2.600, că am reușit să venim și să legăm localitățile în zona de apă-canal. Atunci când nu poți vorbi despre realizări, când nu poți vorbi despre autobuze electrice, când nu poți vorbi despre ce ai făcut cu implementarea banilor europeni, atunci cauți orice altă formulă. Pe mine nu mă interesează chestiunile astea, ce se întâmplă la alte partide politice. Eu vorbesc despre realizările aleșilor și despre ce trebuie să facem cu banii europeni”, a mai spus Rareș Bogdan.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare
18:31 - La ce trebuie să avem grijă când citim indicațiile de spălat și călcat de pe haine? Cinci simboluri la care trebuie să fim atenți
18:29 - Ghiță Ciobanul, după ce Regele Charles a anunțat că angajează cioban pentru cele 2.000 de oi ale sale: „Am și eu oi câte are regele. M-am uitat de bani, dar nu scrie în anunț. Meseriași nu mai găsești nici la noi”
17:59 - Stare de alertă în Budapesta, după ce Dunărea a ieșit din matcă și continuă să crească. Mii de persoane participă la activitatea de apărare (GALERIE FOTO)
17:58 - Anchetă în Iași după apelul suspect pe care l-a efectuat un copil de 13 ani la 112
17:56 - Tragedie la Gura Humorului. Un bărbat a murit, iar un altul se află în stare grav. Cum s-a petrecut accidentul