Rareș Bogdan: Avem cel mai pregătit om care să asigure echilibru în următoarea perioadă de cinci ani de zile a României, generalul Ciucă. Alianța dintre PSD și AUR nu e o curiozitate pentru noi (VIDEO)

Rareș Bogdan: Avem cel mai pregătit om care să asigure echilibru în următoarea perioadă de cinci ani de zile a României, generalul Ciucă. Alianța dintre PSD și AUR nu e o curiozitate pentru noi (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Eurodeputatul Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, a vorbit despre alegerile prezidențiale, vineri, pe B1 TV, la „News Pass” cu Laura Chiriac, și s-a arătat de părere că Nicolae Ciucă, liderul și candidatul liberalilor în cursa pentru Cotroceni, este „cel mai pregătit om care să asigure echilibru în următoarea perioadă de cinci ani de zile a României”.

Rareș Bogdan (PNL), pe B1 TV, despre alegerile prezidențiale

„Pentru Partidul Național Liberal și pentru România este important să ne păstrăm drumul pro-european, pro-euroatlantic și tot ceea ce înseamnă presă liberă, liberă inițiativă, economie de piață funcționale. Suntem într-un moment istoric, absolut deosebit, care are foarte multe plusuri, dar și o mulțime de provocări, în special în zona de securitate, și noi mergem pe ideea extrem de clară că avem cel mai pregătit om care să asigure echilibru în următoarea perioadă de cinci ani de zile a României, generalul Ciucă”, a declarat Rareș Bogdan.

„Faptul că PSD încearcă, prin toate mijloacele, să își faciliteze un drum mai scurt, mai ușor, mai facil în turul 2 este problema domniilor lor, nu este o surpriză pentru noi. Am putut vedea cum a funcționat această alianță și la Suceava atunci când AUR și-a retras candidatul și l-au susținut pe candidatul PSD în alegerile locale. Am putut să vedem acest lucru funcționând în foarte multe locuri din țară, deci nu e o curiozitate pentru noi”, a continuat liberalul.

Rareș Bogdan: Vom merge pe drumul nostru înainte

„Noi vom merge pe drumul nostru înainte. Credem că e cel mai pregătit și cu o carieră în spate, cu realizări, acest om, Nicolae Ciucă, și că vom reuși împreună cu toți colegii mei din partid, 283.000 de membri, să îi convingem pe români că cea mai potrivită persoană pentru a conduce România în următorii cinci ani de zile este generalul Nicolae Ciucă. Pentru noi e o chestiune cât se poate de clară, am intrat în campanie în forță, încă de azi-noapte echipele noastre au intrat în teren. Veți vedea zi de zi, săptămână de săptămână, că PNL își va face foarte bine treaba”, a mai declarat Rareș Bogdan.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`