Scandal în opoziţie! Rareş Bogdan îi dă replica lui Dan Barna după atacul la Iohannis: ‘Vine cu politicianisme ieftine’ (VIDEO)

Scandal în opoziţie! Rareş Bogdan îi dă replica lui Dan Barna după atacul la Iohannis: 'Vine cu politicianisme ieftine' (VIDEO)
Sursă foto: Facebook / Rareş Bogdan

Viitorul prim-vicepreședinte PNL, Rareș Bogdan, a reacționat după ce Dan Barna, prezidențiabilul USR-PLUS, l-a atacat pe Klaus Iohannis. Europarlamentarul PNL l-a acuzat pe Barna că vine cu „politicianisme ieftine” și a avertizat serios că, dacă USR-PLUS va continua cu „atacurile murdare”, o viitoare alianță nu va mai fi posibilă.

„E regretabil că domnul Barna vine cu politicianisme ieftine, în debut de precampanie electorală și îl acuză pe cel pe care îl apăra până mai ieri de lucruri în care nici măcar el nu crede, ci, probabil, consultanții domniei sale. Mă întreb cum vrea domnul Barna să colaboreze cu președintele României, post 24 noiembrie. Dacă vor continua cu aceste atacuri murdare, va fi din ce în ce mai greu să colaborăm, pentru că Partidul Național Liberal nu i-a atacat și n-o să-i atace, vă asigur de asta”, a replicat Rareş Bogdan.

NUNTA ANULUI ÎN ROMÂNIA! SIMONA HALEP A FOST DATĂ DE GOL! ALESUL ESTE CELEBRUL MILIONAR

Iar de câştigat va avea doar PSD-ul, atrage atenţia europarlamentarul liberal.

„Speram ca și cei din USR să înțeleagă acest lucru, că dușmanii României nu sunt în dreapta, sunt în stânga și se află în Palatul Victoria și în majoritatea parlamentară. Poate m-am înșelat. Să sperăm că încă nu, speranța moare ultima”, a arătat Rareş Bogdan, pentru bugetul.ro.

ADIO, MIOARA ROMAN! OANA ROMAN A FĂCUT ANUNȚUL ÎN LACRIMI: NU S-A SIMȚIT PREA BINE…

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Totul după ce Dan Barna a încearcat cu orice preţ să iasă în faţă după ce a devenit candidatul la preşedinţie din parte celor de la USR-PLUS. Aşa că nici vorbă de vreo colaborare cu partea dreaptă a scenei politice româneşti, ci dimpotrivă, a înteţit atacurile la adresa lui Klaus Iohannis, devenit duşmanul său în contextul alegerilor din noiembrie.

LACRIMI AMARE ÎN SHOWBIZ! BIATA, RONA HARTNER! AU DESCHIS TESTAMENTUL! DIN PĂCATE E ADEVĂRAT! AU FOST ULTIMELE IMAGINI

„Este nevoie la Cotroceni de un aer proaspăt şi de o energie nouă pentru ceea ce înseamnă viitorul României pentru că într-adevăr preşedintele României nu conduce Guvernul, nu trage apă în comunităţi şi nu repară şcoli, dar preşedintele României poate să dea viziunea despre unde merge această ţară şi dacă el este prezent în viaţa de zi cu zi a comunităţii, nu doar în situaţii de criză, chiar putem să redirecţionăm dezvoltarea României spre ceea ce înseamnă Europa”, declarase Dan Barna.

Preşedintele USR chiar spune că Klaus Iohannis este reprezentantul clasei politice care a dus România în situaţia de astăzi.

„Preşedintele Iohannis este un om bun, dar este reprezentantul clasei politice care ne-a adus în această situaţie. Patru milioane de români sunt în afara României pentru că timp de 30 de ani clasa politică toată şi de o parte şi de cealaltă a funcţionat în afara legăturii comunitare”, a mai acuzat Dan Barna.

Această schimbare de atitudine în rândul opoziţiei vine după ce toate sondajele de opinie dau un tur doi între Klaus Iohannis şi Dan Barna.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`