Ramona Mănescu: S-a discutat în PNL despre posibilitatea de a prelua o funcţie de ministru, nu e oficial

Publicat: 29 11. 2012, 19:54
Foto: rfi.ro

Europarlamentarul PNL Ramona Mănescu a admis, joi, că s-au purtat discuţii în PNL pentru nominalizarea ei pe un portofoliu ministerial în viitorul Guvern al USL, cu precizarea că deocamdată nu există o decizie oficială în acest sens.

„S -a discutat în partid, dar acesta rămâne atributul forurilor de conducere. Discuţii există, am văzut că sunt vehiculate mai multe nume, printre care şi al meu. Mă onorează faptul că cineva, partidul sau cineva din afara partidului s-ar gândi că aş putea fi un bun ministru, dar este prematur să discutăm acum pentru că nu s-a hotărât nimic şi încă sunt discuţii în cadrul USL”, a susţinut europarlamentarul PNL, potrivit Mediafax.

La rândul său, europarlamentarul PSD Cătălin Ivan a apreciat că Mănescu este printre cele mai potrivite nume care ar putea să facă parte dintr-un viitor Cabinet al USL.

„Poate cu uşurinţă (Ramona Mănescu, n.r.) să facă parte din orice Guvern al României, eu am lucrat cu dumneaei în Parlamentul European şi ştiu foarte bine ce poate să facă, ce relaţii are în Comisia Europeană, cât de apreciată este în comisiile de specialitate, cred că ar fi foarte bine dacă ar face parte din Guvern”, a afirmat Ivan.