Raluca Turcan: Vaccinul conţine acea senzaţie unică pe care o ai când intri într-o sală de teatru plină cu spectatori. Conţine viaţă şi normalitate şi energia planurilor făcute împreună (VIDEO)

Publicat: 29 05. 2021, 20:33

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, participă la noua campanie de informare a Guvernului privind vaccinarea anti-COVID-19 și postează pe pagina sa de Facebook un clip în care vorbește despre ce conține pentru ea vaccinul. ”Vaccinul conţine viaţă şi normalitate şi energia planurilor făcute împreună”, spune Raluca Turcan, în videoclipul filmat într-o sală de teatru.

Raluca Turcan:Vaccinul conţine mii de reprezentaţii cu casele închise şi cu biletele vândute

„Vaccinul conţine acea senzaţie unică pe care o ai când intri într-o sală de teatru plină cu spectatori. Vaccinul conţine mii de reprezentaţii cu casele închise şi cu biletele vândute. Vaccinul înseamnă şi o gură de oxigen pentru oamenii talentaţi, pentru care scena înseamnă pasiune. Profesionişti din domeniul artelor care şi-au văzut viaţa pusă în aşteptare. Ne este dor să-i aplaudăm până ne dor palmele, de emoţiile puternice pe care ni le dăruiesc, de zâmbete, de lacrimi, de poveştile spuse împreună şi trăite în sala de teatru. Vaccinul conţine viaţă şi normalitate şi energia planurilor făcute împreună, lucrurile simple care ne conectează la ceilalţi şi revenirea la normal care ne-a lipsit atât de mult în lunile de pandemie”, spune Raluca Turcan.

Raluca Turcan: Vaccinul conţine acea senzaţie unică pe care o ai când intri într-o sală de teatru plină cu spectatori. Conţine viaţă şi normalitate şi energia planurilor făcute împreună

Guvernul a lansat o nouă campanie de informare privind vaccinarea anti-COVID-19

Noua campanie de informare privind vaccinarea a fost lansată de Guvern pe 27 mai.

”Această campanie are o temă: împreună învingem pandemia. Din primul moment am spus că doar împreună putem să învingem pandemia.

Astăzi introducem un element nou: ce conține vaccinul? Este întrebarea care stă la baza acestei campanii. Este vorba mai mult despre ceea ce înseamnă pentru noi vaccinul. Este o încercare de a afla ce înseamnă pentru noi acest vaccin și cum ne ajută să ne întoarcem la normalitate”, a explicat premierul Florin Cîțu, la lansarea campaniei.

De altfel, și premierul a fost protagonistul unui videoclip similar publicat pe Facebook. Clipuri în care au vorbit despre ce conține vaccinul pentru ei au publicat până acum mai mulți memrii ai Guvernului, printre care ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, cel al Agriculturii, Adrian Oros, sau ministrul Apărării, Nicolae Ciucă.